Liuzzi va concura într-o etapă de V8 Supercars în Australia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.07.2011
Vitantonio Liuzzi va deveni primul pilot activ în Formula 1 care va concura într-o etapă din campionatul V8 Supercars din Australia.

Vitantonio Liuzzi, unul dintre piloţii echipei Hispania Racing, a fost confirmat joi pe lista participanţilor la etapa Armor All Gold Coast 600 din cadrul campionatului V8 Supercars, care se va desfăşura în Australia în luna octombrie.

Italianul va fi copilotul lui Tony D’Alberto şi va participa la eveniment intre cursele de Formula 1 din Coreea de Sud şi India. 

"Nu cred că voi avea nevoie de mult timp pentru a mă adapta maşinii. Testul de o zi de dinainte va fi bun. Am experienţă cu maşini puternice şi mă bucur să le pilotez, iar V8 Supercars este o competiţie similară. Fiecare pilot pe care îl cunosc este interesat de eveniment şi cred că i-am făcut geloşi. Le voi spune cum a fost după ce voi ajunge la Marele Premiu al Indiei", a declarat Liuzzi.

Italianul va deveni primul pilot activ în Formula 1 care concurează în acest campionat, însă va fi acompaniat de alţi şase foşti piloţi din Marele Circ: Sebastien Bourdais, Mika Salo, Gianni Morbidelli, Jan Magnussen, Christian Klien şi Stephane Sarrazin.

Via | V8 Supercars

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru