Marele Premiu al Malaeziei va fi afectat de furtuni

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.03.2010
Calificari si cursa din Malaezia vor fi afectate in mod aproape sigur de furtuni, potrivit primelor informatii meteo.

Vremea este pe cale sa garanteze spectacolul si in Marele Premiu al Malaeziei, ce va avea loc la finalul acestei saptamani pe circuitul de la Sepang.

Primele informatii oficiale furnizate de Meteo France sugereaza ca ploaia isi va face din plin simtita prezenta. Antrenamentele libere de vineri se vor desfasura cel mai probabil pe un circuit uscat la o temperatura ambientala de 31 de grade, insa vremea se va inrautati brusc in numai 24 de ore.

Meteorologii preconizeaza ca sesiunea de calificari va fi afectata de o furtuna puternica, in timp ce temperatura va cobori la 30 de grade. Nici ziua de duminica nu va fi lipsita de precipitatii, insa ploaia va fi mai putin intensa decat sambata si va cadea in mai multe reprize de scurta durata. In ultima zi de competitie, temperatura aerului va urca pana la 33 de grade.

Marele Premiu al Malaeziei a fost afectat frecvent de furtuni, cele mai semnificative episoade fiind consemnate in 2001, 2004 si 2009. De altfel, furtuna a suspendat cursa de anul trecut de la Sepang dupa parcurgerea a jumatate de tururile programate.

Chiar daca ulterior ploaia a incetat, cursa nu a mai fost realuata din cauza intunericului, iar pilotii au primit numai jumatate din punctele acordate in mod obisnuit.

Via | Meteo France

Comentarii (12)

  • Super!
    Abia astept sa-l vad pe Massa in incursiuni agricole:))
    11 7
  • bogdan_197
    Abia astept sal vad pe Ham Ham facand dansul ploi:)) pe iarba
    10 8
  • O sa fie masa la pascut
    El are multa experienta in agricultura. In acest domeniu este un GURU.

    :))
    10 4
  • Ham Ham Luis the drifter
    Abia astept ca Hamilton sa faca DNF.
    8 7
  • ...
    O 'masa' la iarba verde ar fi frumos. Pacat ca va ploua:))
    7 3
  • Ooooh, yeaaah!
    O sa fie iarasi SPECTACOOOOL!!!
    Cat despre cine si pe unde o sa pasca monopostul, eu zic intai sa vedem si apoi sa comentam "verde" pe tema asta (hazlie, de altfel)...
    8 1
  • Remember
    Remember 2001 ;) Pt cunoscatori.........
    7 0
  • @drako
    nU PUTEAI GASI O COMPARATIE mai buna! E intr-adevar un Bivolaru al iesirilor pe ploaie , mai ti minte memorabila cursa a "mesei"?:))
    6 2
  • ctlnmihai
    Marele Premiu al Malaeziei va fi afectat de furtuni
    Nu furtuna ,ploaie da..Massa a mai evoluat si el.. imi aduc aminte ca a avut o evolutie buna si pe ploaie dar nu stiu in ce cursa..
    4 0
  • pilotaj pe ploaie
    Massa a pilotat bine pe ploaie la Monaco 2008 si Interlagos 2008.Nu mai radeti de Hamilton, deoarece, dupa Vettel e cel mai bun pe ploaie din actualul platou(nu-l includ aici pe Schumi, care inca nu plioteaza la n ivelul din 2006).Alonso a pilotata de multe ori mizerabil pe ploaie(Vezi Fuji2007, Monza2008 samd)
    5 2
  • NeoGalaxy
    Si cursa de anul trecut a fost afectata de o furtuna, sa vedem cat ajuta schimbarea orei derularii cursei.
    2 2
  • Marele Premiu al Malaeziei va fi afectat de furtuni
    Voi incerca sa fac o cursa buna in Malayasia
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru