Ploaia va afecta cursa de la Sepang

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 04.04.2010
Mai multe rafale de ploaie vor lovi circuitul de la Sepang in timpul Marelui Premiu al Malaeziei, potrivit ultimelor informatii meteo.

Clima caracteristica Malaeziei va bulversa in mod aproape cert desfasurarea cursei de la Sepang de astazi. Chiar daca ziua de duminica a inceput cu un cer senin, nu a durat mult timp pana cand norii si-au facut aparitia, iar ploaia este anticipata de meteorologi pentru aceasta dupa-amiaza.

In fereastra de doua ore alocate cursei, probabilitatea aparitiei ploii este foarte ridicata, insa lucrurile vor fi si mai complicate din cauza faptului ca vor exista mai multe rafale de scurta intensitate. In acest context, strategiile de echipa vor deveni esentiale pentru obtinerea unor rezultate favorabile si ar putea provoca mari surprize in clasament, asa cum de altfel s-a intamplat si sambata in sesiunea de calificari.

Aparitia ploii este accentuata de faptul ca in aceasta saptamana a plouat in fiecare dupa-amiaza la Sepang, singura incertitudine fiind momentul aparitiei picaturilor de apa, si nu daca acestea vor lovi circuitul.

Via | Meteo France

Comentarii (6)

  • Ploaia
    Domenicali a avut cea mai amuzanta declaratie in privinta ploii : " Ploaia vine cand e ud pe jos" .
    3 2
  • salutare
    HRISTOS A INVIAT!
    cursa va fi fenomenala,incepem pe uscat,terminam poate pe ploaie!Extraordinar!!!!!!!!
    1 4
  • Cursa live
    http://tvbunch.com/1148/Live-Streams/auto-racing/Malaysia-Grand-Prix
    1 0
  • ctlnmihai
    Ploaia va afecta cursa de la Sepang
    Felicitari Vettel ,Red Bull...Bravo Hamilton ai facut o cursa extraordinara as zice k de obicei,bravo button ,l-ai depasit pe Alonso la inceputul cursei si l-ai tinut la respect pe finalul cursei pe Alonso, cu un monopost mai putin peformant...Cred eu ca daca n-ai fi schimbat pneurile prematur ai fi terminat si in fata lui Massa..anyway felicitari Mclaren
    0 0
  • Se greseste si la case mai mari in privinta prognozei meteo
    0 0
  • ctlnmihai
    Ploaia va afecta cursa de la Sepang
    *performant
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru