Marussia amână debutul noului monopost pentru 1 martie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.01.2012
Marussia a anunţat că amână introducerea noului monopost pentru ultima sesiune de teste şi nu va participa deloc la prima evaluare de la Jerez.

Marussia a anunţat în această săptămână o schimbare de strategie pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2012.

Întrucât nu are timp să finalizeze noul monopost până la a doua sesiune de teste, echipa rusă a luat decizia să introducă maşina abia la a treia şi ultima sesiune de evaluare, care va începe în 1 martie pe circuitul de la Barcelona.

În urma acestei decizii, Marussia a renunţat complet la participarea la prima sesiune de teste de la Jerez din 7-10 februarie, urmând să se prezinte la testele de la Barcelona din 21 februarie cu monopostul din sezonul precedent. Şeful John Booth a apărat decizia de a amâna introducerea noului monopost, considerând că este important ca acesta să fie pregătit în mod corespunzător înainte de lansare.

"Am luat decizia să nu participăm la primul test de la Jerez din 7-10 februarie. Din păcate, programul nostru a fost întârziat şi nu are rost să lansăm noul monopost înainte să-l optimizăm. Din acest motiv, am decis să începem testele pe circuit prin participarea la al doilea test de la Barcelona cu MVR-02.

Ulterior, intentioneam să introducem noul MR01 la al treilea test de la Barcelona din 1 martie", a precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru