Marussia concurează doar cu Chilton în Rusia, din respect pentru Bianchi

de Daniel Popescu
Vineri, 10.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia a anunţat că Max Chilton va fi singurul pilot al echipei în Marele Premiu al Rusiei, întrucât a decis să nu-l folosească pe pilotul de rezervă Alexander Rossi din respect pentru Jules Bianchi.

Esential 1 monopost va utiliza Marussia in Marele Premiu al Rusiei
Marussia l-a trecut iniţial pe pilotul de rezervă Alexander Rossi pe lista oficială trimisă la FIA pentru Marele Premiu al Rusiei, ca înlocuitor pentru Jules Bianchi, care a devenit indisponibil după un grav accident suferit la Suzuka.

La capătul unor discuţii cu familia pilotului francez, echipa a decis însă să concureze în Rusia doar cu Max Chilton, în timp ce monopostul lui Bianchi va rămâne în garaj pe toată perioada weekendului.

"Vom concura cu un singur monopost în Marele Premiu al Rusiei, din respect pentru Bianchi, care rămâne internat în spital în stare critică, dar stabilă. Echipa a informat comisarii că retrage al doilea monopost. Echipa crede cu tărie că alinierea unui singur monopost este cea mai potrivită decizie în lumina circumstanţelor dificile din acest weekend", a precizat echipa într-un comunicat de presă.

Vom concura cu un singur monopost în Marele Premiu al Rusiei, din respect pentru Bianchi.

Marussia
Comunicat de presa
De altfel, Chilton a admis că Marussia va avea parte de un weekend dificil în Rusia în contextul accidentului suferit de Bianchi.

"Nu ştiu cum să explic cât de devastat sunt de ceea ce i s-a întâmplat lui Bianchi.

Sprijinul venit din partea familiei Formulei 1 a fost incredibil şi tot ce putem face este să sprijinim familia lui Bianchi în aceste momente dificile. Va fi un weekend emoţionant pentru întreaga echipă, dar vom încerca să trecem peste asta şi să ne rugăm pentru Bianchi", a precizat britanicul.

Via Marussia

Comentarii (4)

  • SchumiFan
    Atitudine de loseri..... ce-are a face competitia cu nefericitul incident al lui Bianchi? cu atat mai multi ca e vorba de o echipa mica, ce traieste si din cotizatiile pilotilor.
    3 6
  • @SchumiFan
    dadu proasta targului cu mucii-n fasole
    3 3
  • SchumiFan
    bai expertule, in '94 cand a murit Senna s-a gandit echipa sa concureze fara o masina din respect pentru el, sau mai recent, si mai putin dramatic, accidentul lui Massa din Ungaria. NU! Competitia e competitie si accidentele nefericite sunt altceva. Ce-ti mai place sa judeci!
    0 4
  • Viata este mai presus decat orice competitie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru