Marussia lansează noul monopost în 5 februarie

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia va lansa noul monopost pentru sezonul 2013 în 5 februarie pe circuitul de la Jerez, însă nu a dezvăluit încă numele coechipierului lui Max Chilton.

Lista lansărilor noilor monoposturi pentru sezonul 2013 al Formulei 1 a devenit completă după ce Marussia a anunţat la rândul ei programul pentru sesiunile de teste.

Echipa aflată în proprietatea constructorului rus Marussia va prezenta noul monopost în 5 februarie pe circuitul de la Jerez, cu numai câteva zeci de minute înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă.

Echipa nu a anunţat însă nimic despre identitatea celui de-al doilea pilot al echipei, în contextul în care doar Max Chilton este confirmat. Presa braziliană a speculat joi seară că Luiz Razia a semnat deja contractul cu Marussia, însă managerii săi au negat informaţia şi susţin că nu a fost luată încă o decizie finală.

Urmareste Automarket
Lansarea Marussiei coincide practic cu cea a echipei Caterham, care îşi va prezenta de asemenea noul monopost CT03 pe circuitul de la Jerez în 5 februarie. Echipa patronată de Tony Fernandes se afla într-o situaţie similară cu Marussia şi în privinţa liniei de piloţi, în contextul în care numai Charles Pic a fost confirmat până acum.

Totuşi, olandezul Giedo van der Garde este principalul favorit să semneze cu Caterham, în special după ce a confirmat că îşi va anunţa planurile de viitor în această după-amiază.

"În această după-amiază îmi anunţ planurile de viitor", a scris el pe reţeaua de socializare Twitter. Conferinţa de presă organizată de van der Garde va avea loc la ora 18:20, ora României.

Via Marussia, van der Garde

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru