Mercedes GP a introdus o carcasa de motor revolutionara

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.05.2010
Mercedes GP a modificat radical forma carcasei de motor a monopostului pentru Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

Mercedes GP a introdus un update aerodinamic major pentru Marele Premiu al Spaniei, cu scopul de a putea concura pentru victorii cu Red Bull, Ferrari si McLaren dupa debutul modest de sezon.

Cea mai vizibila noutate este noua carcasa de motor, care are un design unic prin modificarea unor elemente esentiale. Astfel, sistemul de admisie al aerului a fost mutat din spatele capului pilotilor la celalalt capat al carcasei de motor, motiv pentru care inelul circular este acum mult mai mic.

Se anticipeaza ca aceasta modificare va conduce la reducerea rezistentei aerului si, implicit, la imbunatatirea performantelor aerodinamice ale monopostului W01.

De asemenea, Mercedes GP a marit lungimea ampatamentului si a introdus propria versiune a sistemului de ventilatie implementat de McLaren la inceputul anului. Michael Schumacher a pilotat monopostul in noua configuratie saptamana trecuta, in timpul filmarii unui material publicitar in localitatea britanica Rockingham.

Via | Autosport | Foto: Autosport

Taguri: Mercedes GP

Comentarii (2)

  • @admin
    Nu se poate selecta Williams la echipe.
    3 0
  • F1 Champ
    Scrie-le un mail catre f1champ@automarket.ro. Altfel nu te baga nimeni in seama ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru