Mercedes GP admite interesul pentru Raikkonen

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.11.2009
Mercedes GP este interesata sa negocieze un contract cu Kimi Raikkonen pentru sezonul 2010, insa echipa nu se va grabi sa stabileasca linia de piloti pentru anul viitor.

Dupa ce negocierile cu McLaren au esuat, Kimi Raikkonen a admis ca cel mai probabil nu va concura in sezonul 2010 al Formulei 1, iar presa internationala speculeaza ca o intelegere cu Citroen pentru a concura in WRC este din ce in ce mai posibila.

Cu toate acestea, Mercedes GP a lasat sa se inteleaga ca germanii sunt in continuare interesati de serviciile campionului mondial din sezonul 2007, la scurt timp dupa ce speculatiile pe tema revenirii lui Michael Schumacher au fost infirmate. "Raikkonen are numarul meu de telefon. Ma poate suna oricand", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.

Pe de alta parte, Ross Brawn, care continua sa ramana sef si dupa ce Brawn GP a fost achizitionata de Mercedes, spune ca echipa nu are niciun motiv sa se grabeasca sa semneze un contract un al doilea pilot.

"Nu ne grabim sa gasim un inlocuitor pentru Button. Ar fi stupid sa luam o decizie rapida. Vom analiza cu atentie lista potentialilor candidati. Cred ca locul nostru liber este cel mai atractiv de pe piata", a explicat Brawn pentru Auto Motor und Sport.

Prin declaratiile sale, Brawn sugereaza ca unul dintre locuri este deja acontat, numele pilotului fiind in mod aproape cert Nico Rosberg, care a parasit Williams la finalul acestui sezon.

Pentru cel de-al doilea loc s-a speculat intens numele lui Nick Heidfeld, pe langa cele ale lui Raikkonen si Schumacher.

Via | F1-Live

Comentarii (2)

  • ......
    Putin probabil ,dat fiind suma prea mare pe care o cere .Cred ca va alerga totusi in WRC pentru distractie.
    0 0
  • MERCEDES
    AI E LOCUL LUI KIMI, SIGUR VA MAI CEDA CEVA SI SPER SA AJUNGA LA O INTELEGERE SI SA-L VEDEM PE PISTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru