Mercedes GP: "Nu am ieşit încă din lupta pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.06.2010
Ross Brawn este convins că Mercedes GP a rămas în lupta pentru titlul mondial, deşi a acumulat de două ori mai puţine puncte decât liderul McLaren.

La capătul primelor opt curse din acest sezon, Mercedes GP ocupă doar locul patru în clasamentul constructorilor, având doar 108 puncte, de două ori mai puţine decât liderul McLaren.

Chiar dacă cel puţin aparent situaţia nu este foarte optimistă, echipa germană continuă să spere că poate cuceri titlul mondial, potrivit declaraţiilor lui Ross Brawn.

"Cu noul sistem de puncte din acest an suntem încă la o distanţă redusă de liderii campionatului şi vom continua eforturile noastre pentru a deveni mai competitivi. Avem câteva abordări corecte, iar diferenţa dintre victorie şi înfrângere este mică. Trebuie să reducem această diferenţă", a declarat şeful echipei Mercedes GP.

Brawn este încrezător că Mercedes GP poate începe revirimentul chiar în weekendul viitor la Marele Premiu al Europei. În acest sens, germanii vor introduce un nou update pentru monopostul W01.

"Privind spre Valencia, circuitul este similar cu cel de la Montreal în multe privinţe, mai ales datorită liniilor drepte lungi conectate la viraje lente care ar trebui să se potrivească caracteristicilor monopostului nostru.

Avem un upgrade care va reprezenta un nou pas în dezvoltare pentru a putea concura în frunte", a mai precizat el.

Via | Mercedes GP

Comentarii (1)

  • optimist domnul brawn,totusi sunt foarte departe.pot spera eventual la macar o victorie anul acesta
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru