Mercedes GP pregăteşte schimbări în conducerea echipei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.08.2010
Norbert Haug a dezvăluit că Mercedes GP va opera modificări în structura de conducere în cazul în care echipa nu îşi va îndeplini obiectivele.

După ce a achiziţionat campioana mondială Brawn GP la sfârşitul anului trecut, Mercedes şi-a propus pentru sezonul 2010 să lupte pentru titlul mondial, mai ales că a reuşit să-l convingă pe Michael Schumacher să revină în activitate după o absenţă de peste trei ani.

Cu toate acestea, rezultatele au întârziat să apară, iar germanii îşi îndreaptă deja atenţia spre dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2011. Un nou eşec în tentativa de a lupta pentru titlu va atrage însă şi primele repercursiuni, potrivit declaraţiilor lui Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al constructorului german.

"Sperăm să revenim la succes. Totuşi, dacă eşuăm să ne îndeplinim obiectivele, s-ar putea să avem nevoie să schimbăm câţiva oameni", a declarat germanul pentru publicaţia italiană Autosprint.

Haug a refuzat să ofere detalii concrete despre natura schimbărilor, însă este cert că Mercedes GP va păstra linia de piloţi formată din Nico Rosberg şi Schumacher, mai ales că ambii sunt deja sub contract pentru anul viitor.

Cel mai probabil, schimbările ar putea viza departamentul tehnic şi cel de conducere, unul dintre ele fiind gestionat de Nick Fry din poziţia de CEO.

Via | GMM

Taguri: Haug, Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru