Mercedes GP vrea locul trei în clasamentul constructorilor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Obiectivul celor de la Mercedes GP pentru acest sezon este ocuparea locului trei în clasamentul constructorilor.

Mercedes GP spera să-şi apere titlurile mondiale în acest sezon, însă revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1 nu a avut efectul scontat, în primul rând din cauza performanţelor sub aşteptări ale monopostului W01.

În acest context, germanii au fost obligaţi să-şi schimbe obiectivele din mers, iar cu ocazia încheierii primei jumătăţi de sezon au anunţat că speră la locul trei în clasamentul constructorilor.

"Obiectivul nostru este evident să fim în primii trei în clasamentul constructorilor. Aş fi dezamăgit dacă nu putem. Asta nu înseamnă că nu ne vom concentra pentru anul viitor, pentru că suntem conştienţi că acest monopost are anumite probleme care pot fi rezolvate numai pentru monopostul de anul viitor. Dar, chiar dacă vrem să muncim la asta, un loc trei în clasamentul constructorilor ar fi o trambulină pentru un an mai bun".

"Trebuie să ţintim la podiumuri, inclusiv victorii, pentru a termina în primii trei la constructori. Cred că există multe oportunităţi.

Avem doi piloţi grozavi şi cred că strategia este întotdeauna bună, pitstop-urile noastre au fost cele mai bune sau printre cele mai bune, iar monopostul este rezonabil", a declarat Nick Fry, CEO-ul Mercedes GP.

Pentru a-şi atinge obiectul, Mercedes GP va fi nevoită să detroneze una dintre echipele McLaren, Red Bull sau Ferrari, care ocupa în prezent primele trei poziţii în clasamentul constructorilor.

Via | ESPNF1

Taguri: Fry, Mercedes GP

Comentarii (4)

  • Mercedes GP, Ferrari si renault isi vor disputa locul 3 in clasamentul constructorilor din 2010
    Mercedes poate detrona doar pe cei de la Ferrari, este evident inca de acum ca McLaren si Red Bull ( in aceasta ordine sau invers ) vor termina pe primele 2 locuri in clasamentul constructorilor .
    9 2
  • Mercedes GP
    Cred ca masina lor este peste actualul Ferrari. Au doar pe Rosberg care merge foarte bine, Michael cred ca nu si-a intrat inca in parametri. Poate daca il vor lua pe Kimi vor merge bine. Pacat ca l-au pierdut pe Button masina i se potrivea.
    6 7
  • ctlnmihai
    Mercedes GP
    Din pacate Mercedes este sub Ferrari la momentul asta
    11 5
  • marcovici
    curiozitate
    buna seara tuturor. in primul rind CRED in michael si in revenirea sa. este un lucru cert si inevitabil. acum...
    parerea mea este ca strategia in ce la privit pe acesta nu a fot de fiecare data cea justa. de ce zic asta?? nu imi pot explica cum niko poate rezista pe pista multe tururi fara a face schimbul de pneuri iar michael nu. diferente de pilotaj? este incert ....oricum ideea era ca , cam de fiecare data intra la boxe cind nu trebuie... zic si eu. poate avetri alte pareri
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru