Mercedes nu renunta la titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.04.2010
Mercedes GP sustine ca obiectivul echipei ramane in continuare cucerirea titlului mondial, in ciuda rezultatelor modeste din primele doua curse ale anului.

Mercedes GP a avertizat inca de la inceputul anului ca nu va fi capabila sa lupte pentru victorii la inceputul noului sezon competitional, iar rezultatele din Bahrain si Australia au confirmat acest lucru.

Chiar daca nu a obtinut inca niciun podium in 2010, oficialii Mercedes raman optimisti si sustin ca au in continuare ca obiectiv cucerirea titlului mondial.

"Nu as putea sa spun ca nu mai luptam pentru titlu, pentru ca acesta este obiectivul nostru. Speram sa facem un pas mare, pentru ca echipa lucreaza foarte profesional. Nu pot sa spun ca vom castiga titlul, dar vrem sa castigam cat mai multe curse, podiumuri si puncte. Apoi speram sa iesim la vanatoare", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.

Taguri: Haug, Mercedes GP

Comentarii (4)

  • SUCCES!!!
    Fortzaj...fortzaj la maxim!!!
    7 3
  • Optimism
    Succes Mercedes! Surpriza ar fi imensa daca si reusesc sa si faca ce declara. Pana acum ce au declarat sa-ntamplat deci sa speram ca merg pe aceeasi linie declarativa-faptica. Cum am mai spus-o, asteptarile fanilor in ceea ce priveste aceasta echipa sunt mult peste rezultatele deja obtinute, mai ales in ceea ce-l priveste pe Michael Schumacher.
    6 1
  • MERCEDES
    Momentan,se pune la punct masina,si Schumi iar dupa aceea se vor vedea rezultatele.Asta daca se vor aloca bani suficienti ptr dezvoltare.
    4 0
  • Scumi
    Hai SCHUMI!!!...nu ne lasa cu speranta si asteptarile...
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru