Mesaj sumbru de la familia Bianchi: "Starea lui Jules stagnează. Ne gândim la moartea lui"

de Daniel Popescu
Vineri, 22.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Familia lui Jules Bianchi a oferit o declaraţie sumbră despre pilotul francez: starea sa de sănătate stagnează, iar tatăl său se teme că ar putea muri.

Când ne trezim dimineaţa ne gândim la viaţa lui Bianchi, dar ne gândim şi la moartea lui.

Familia Bianchi
Jules Bianchi este în continuare în stare de inconştienţă într-un spital din Nisa, la aproximativ opt luni după accidentul suferit în Marele Premiu al Japoniei din luna octombrie.

Tatăl său a furnizat în această săptămână noi informaţii despre starea de sănătate a fiului său, însă mesajul este unul sumbru: nu numai că starea de sănătate a lui Bianchi stagnează, dar familia a început să se gândească la cel mai rău scenariu posibil.

"Situaţia stagnează. Progresul neurologic al lui Bianchi nu este cel pe care l-am fi dorit. Când ne trezim dimineaţa ne gândim la viaţa lui Bianchi, dar ne gândim şi la moartea lui. Trebuie să ne gândim la moarte pentru că suntem într-o situaţie în care se pot întâmpla foarte multe. Este teribil. Cred că în 5 octombrie am încetat cu toţii să trăim. Nu este ceea ce şi-ar dori Jules, să fie într-un pat de spital.

Nu este viaţa lui şi nu este ceea ce vrem noi, dar trebuie să ne menţinem speranţa", a declarat el.

Am fost suficient de norocos să fiu prima persoană care să-l ia în braţe după ce a terminat cursa.

Tatal lui Jules Bianchi
Mesajul familiei vine la un an după ce Bianchi câştiga primele puncte din istoria echipei Marussia în Marele Premiu al statului Moanco. Tatăl său îşi aminteşte şi acum emoţiile pe care le-a avut la momentul respectiv în urma unei performanţe care a asigurat supravieţuirea echipei şi în sezonul 2015.

"A fost visul lui Bianchi să câştige puncte în Formula 1 şi a reuşit să facă asta cu Marussia. Am fost acolo şi am fost suficient de norocos să fiu prima persoană care să-l ia în braţe după ce a terminat cursa. Acele momente au fost incredibile", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (17)

  • mobius
    Ar fi o mare pierdere pentru familie si noi toti ceilalti. F1 si noi am pierdut prin el un mare pilot, nici acum nu pot sa inteleg ce s-a intamplat atunci. Puterea Lui Dumnezeu e mare si speranta ca el va reveni intr-o zi printre noi si chiar in F, nu trebuie sa ne paraseasca.
    20 1
  • Greu de crezut ca va mai fi in sporturile cu motor chiar daca isi revine.
    Nu va fi acelasi om si nu cred ca va fi un doctor care sa ii mai dea ok-ul.
    6 0
  • McSquizzy
    E drept ca noi toti il stim drept Bianchi dar nu cred ca maica-sa il striga prin casa... Bianchi. Il cheama Jules si asa face referire si taica-su la el in articolul Autosport.

    "Când ne trezim dimineaţa ne gândim la viaţa lui Bianchi, dar ne gândim şi la moartea lui.
    Familia Bianchi"

    Cat despre Jules, mi-am dorit foarte mult sa-si revina si trebuie sa fie groaznic pentru familie. Inca ma intristeaza vestile despre conditia lui, mi-ar fi placut sa stiu ca si-a revenit si ca macar va continua o viata pseudo-normala la nisa. din pacate nu mai poate fi vorba nici de asta. doamne fereste, ce motorsport mai visati...
    8 0
  • @mobius, daca ar fi exista dumnezeu nu ar fi lasat sa se intample asa ceva......
    5 12
  • daca Dumnezeu nu exista, atunci nici Sheitan (dracu) nu exista!!!
    14 0
  • este incredibil cum unii nu cred in Dumnezeu dar cred in satana sau in superstitii sau in zodii
    15 3
  • @Sheitan: legile fizicii isi urmeaza cursul stabilit, sau mai bine doreai sa fii un robotel care e programat sa faca doar actiuni prestabilite, care nu impun riscuri? Daca Dumnezeu te-ar fi facut asa, unde era liberul tau arbitru, libertatea de a lua decizii si implicit a suporta consecintele? Si eu si tu dorim libertate, dar cand e vorba sa ni se intample ceva rau, Dumnezeu e de vina ca nu a intervenit.
    Sanatate lui Bianchi!
    10 3
  • @lol, tore, ABC va calificati la categoria lol cu plus si steluta..... daca mi-am ales sheitan ca nick name nu inseamna ca sunt satanist, aparentele sunt inselatoare, cat despre legile fizicii si religie.... lol..... aveti grija ca religia voastra spune ca pamantul ii plat, ca are 4 colturi si este miezul universului in totala contradictie cu stiinta si legile alea ale fizicii, legi statice si bine determinate, vizibile si demonstrate (in comparatiee cu cartile alea, biblie, coran, etc) scrise de oameni dementi pentru a inrobii alti oameni si murdare de un univers de sange)! daca acesti zei imaginari ar exista atunci nici JB sau MS nu ar trece prin ce trec, bunatatea nu se pupa cu suferinta si cu infirmitatea sau moartea in chinuri!
    6 2
  • @Sheitan: "bunatatea nu se pupa cu suferinta si cu infirmitatea sau moartea in chinuri!"
    Nici macar nu stii ca mi-ai ridicat mingea la fileu singur, asta arata cat de mult stii despre Biblie, din auzite sau cautari pe google....
    2 intrebari:
    1. Tu cum ai fi procedat ca sa ii scutesti de suferinta?
    2. Daca tu iti scapi ciocanul pe degetul mic, si asta demonstreaza ca Dumnezeu nu exista?
    4 0
  • @sheitan, mai cerceteaza si tu in legatura cu oamenii aia de stiinta. Cu cat descopera mai mult, cu atat se prind cat de micuti suntem in univers. Par barosani fata de oamenii normali (si sunt) dar inca mici copchii fata de legile universului

    referitor la religie, cica viata asta oricum nu conteaza, a fost o clipa care a facut din Bianchi din ce era ce este acum. Daca merita, cica are viata aia importanta si vesnica in buzunar si din rai se va uita indiferent la soarta pe care a avut-o pe pamant. Cei din iad cica vor avea regrete fata ce ce au trait (ales sa traiasca) pe pamant
    4 0
  • qwerty
    :)) sa ajuns sa se discute de religie pe AM.

    De dragul controversei:
    Daca Dumnezeu exista, atunci El e ATEU
    6 1
  • @qwerty
    eh, e ... nimic. Fereasca Sfantu sa intre aia de pe religii aici sa vezi atunci
    3 0
  • tot de dragul controversei:

    avea Adam buric?
    2 0
  • qwerty
    @lol, nu pentru ca nu a avut cordon obilical :))))))

    Inca una:
    Daca omul L-ar fi ascultat si nu ar fi mancat din mar, nu ar fi murit nimeni, niciodata. Cati oameni ar fi existat astazi pe pamant ?
    3 0
  • @Sheitan, iti propun sa vezi filmul "Bruce Almighty- Dumnezeu pentru o zi", un film comic dar din care vei avea ce invata. Si pana atunci da-mi voie sa-ti prezint ceva! Timpul este format din 3 parti: trecut, prezent si viitor. Trecutul are o valoare/durata (cum vrei sa spui) infinita, prezentul are o durata foarte scurta, aproape de zero, iar viitorul are iarasi o valoare infinita. Cu ce se masoara timpul? Cu ceasul! Un trecut si un viitor infinit poate fi masurat cu un ceas mecanic simplu? Nu, o durata de timp infinita numai un ceas divin poate s-o masoare. Poate exista un ceas fara ceasornicar? Nu, iar un ceas divin numai o divinitate, un Dumnezeu poate sa crea!
    Sper ca am fost destul de clar si n-am suparat pe nimeni, deci nu-mi ramane decat sa-mi iau ramas bun. Numai bine!
    0 4
  • @@qwerty....sau sa intre aia de pe origini extraterestre,Lupul dacic...
    1 0
  • qwerty
    @FanF1, da bravo!!!!
    Dar intrebarea cea mai importanta este nu cum se masoara valoarea/durata (cum vrei sa spui) a timpului infinit ci mai degraba cine are nevoie sa masoare aceasta durata?? Sigur EL nu deoarece este atot-stiutor. Probabil Alah sau Budha se uita la ceasul divin facut de EL si afla ca e ora ∞:∞ PM
    Ai fost foarte filozof si clar in acelasi timp.
    Hai noapte buna!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru