Starea de sănătate a lui Bianchi a rămas neschimbată

de Daniel Popescu
Luni, 13.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Starea de sănătate a lui Jules Bianchi nu înregistrează niciun fel de progres la nouă luni după accidentul suferit în Marele Premiu al Japoniei.

Esential 9 luni au trecut de la accidentul suferit de Jules Bianchi
Jules Bianchi este în continuare internat într-un spital din Nisa după accidentul pe care l-a suferit în luna octombrie în Marele Premiu al Japoniei.

Philippe Bianchi, tatăl fostului pilot al echipei Marussia, a dezvăluit că starea de sănătate a fiului său este în continuare neschimbată. Întrucât în astfel de cazuri primele progrese ar fi trebuit să apară în urmă cu trei luni, tatăl francezului admite că speranţele sale la îmbunătăţirea situaţiei au scăzut dramatic.

"În general, progresele trebuie să apară în primele şase luni. Au trecut trei luni, iar Bianchi nu s-a trezit şi nu există un progres semnificativ. Pe măsură ce trece timpul sunt tot mai puţin optimist decât în primele două-trei luni după accident. Vine un moment în care trebuie să pui piciorul pe pământ şi să realizezi gravitatea situaţiei", a declarat el pentru postul de radio France Info.

În urmă cu aproape două luni, familia lui Bianchi admitea pentru prima oară că se gândeşte la moartea pilotului care a obţinut singurele puncte pentru Marussia în sezonul 2014.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • lucky70
    Mare pacat!Poate se intampla totusi o minune!Si unii-si doresc mai mult pericol!
    12 1
  • Pacat pentru tanar. Si-a distrus viata intr-un accident stupid care putea fi evitat.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru