Video: Mai mulţi piloţi de Formula 1 au participat la înmormântarea lui Bianchi

de Daniel Popescu
Marti, 21.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton, Sebastian Vettel şi Nico Rosberg s-au numărat printre piloţii de Formula 1 care au participat marţi la ceremonia de înmormântare a lui Jules Bianchi.

Fostul pilot Jules Bianchi a fost înmormântat marţi dimineaţă la Nisa în prezenţa a numeroşi piloţi şi oficiali ai Formulei 1.

Francezul, care a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma rănilor suferite în accidentul din Marele Premiu al Japoniei din 5 octombrie, a fost urmat pe ultimul drum de piloţi precum Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Romain Grosjean, Felipe Massa, Nico Hulkenberg, Daniil Kvyat sau Jenson Button.

Ceremonia a avut loc la Catedrala Sainte-Reparate, în faţa căreia au fost amplasate două postere cu chipul lui Bianchi.

Luni seară, Hamilton a publicat un mesaj emoţionant pe contul oficial de pe reţeaua de socializare Instagram, în care face o paralelă între tragedia lui Bianchi şi naşterea nepoatei sale. "Tocmai am cunoscut-o pe frumoasa mea nepoţică Willow. S-a născut la numai câteva ore după ce Jules a încetat din viaţă. Simt că Dumnezeu a avut nevoie de un înger şi l-a ales pe Jules, dar în acelaşi timp a dat naştere unei persoane care într-o zi va fi de asemenea un înger", a precizat el.

Via The Guardian

Comentarii (3)

  • adriana
    Dumnezeu sa l ierte!
    19 0
  • Nimic nu poate fi mai groaznic pe lume pentru un parinte... RiP July...
    6 0
  • R.I.P. Jules Bianchi!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru