Monopostul Campos a trecut testele de siguranta

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Primul monopost al echipei Campos Meta a trecut cu bine de testele de siguranta impuse de FIA inainte de primele sesiuni de teste din aceasta iarna.

Viitorul celor de la Campos Meta in Formula 1 este plin de incertitudini dupa ce oficialii echipei au admis ca sunt in cautarea unui investitor strategic care sa asigure bugetul, insa spaniolii au primit in aceasta saptamana o veste foarte buna.

Primul monopost cu care intentioneaza sa concureze in sezonul 2010, construit de compania italiana Dallara, a trecut cu bine de testele de siguranta impuse de FIA. In plus, Adrian Campos, seful echipei, sustine ca este foarte aproape de a ajunge la o intelegere cu un investitor.

"Monopostul este acum omologat si lucram din greu. Suntem increzatori in privinta pozitiei noastre si sunt foarte aproape de a ajunge la o intelegere cu un investitor care sa ne ajute chiar mai mult", a declarat Campos in cadrul unui interviu acordat publicatiei britanice Autosport.

Chiar daca monopostul a trecut testele de siguranta, echipa nu va participa la primele doua sesiuni de teste din aceasta iarna. In schimb, spaniolii spera sa fie prezenti la Jerez in perioada 17-20 februarie sau, in cel mai rau caz, la ultima sesiune de evaluare de la Barcelona.

Singurul pilot confirmat pana in prezent la Campos este brazilianul Bruno Senna, numele coechipierului sau urmand sa fie anuntat cel mai probabil in urmatoarele doua saptamani.

Via | Autosport

Taguri: Campos, siguranta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru