OFICIAL: Klien îl înlocuieşte pe Yamamoto în Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.09.2010
Christian Klien va concura pentru Hispania Racing pe tot parcursul Marelui Premiu al statului Singapore, întrucât Sakon Yamamoto este indisponibil din cauza unei toxiinfecţii alimentare.

Cu numai câteva minute înainte de prima sesiune de antrenamente libere din Singapore, Hispania Racing a anunţat oficial că Sakon Yamamoto nu este capabil să concureze pentru echipă în acest weekend din cauza unei toxiinfecţii alimentare.

Din acest motiv, echipa a decis să îl înlocuiască pe  japonez cu pilotul de rezervă Christian Klien pe tot parcursul acestui weekend.

"Se pare că Yamamoto a suferit o toxiinfecţie alimentară şi nu se simte bine. Din această cauză, Christian Klien va pilota maşina în această vineri şi în restul Marelui Premiu al statului Singapore. Sper ca Yamamoto să se facă bine repede şi să fie capabil să piloteze la el acasă în Japonia", a declarat Colin Kolles, şeful echipei Hispania Racing.

Cu această ocazie, Klien revină într-o cursă de Formula 1 pentru prima oară după o absenţă de patru ani, ultima prezenta fiind consemnată în Marele Premiu al Italiei din 2006, pe vremea când concura pentru Red Bull. Austriacul a mai pilotat pentru Hispania în prima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Spaniei.

ATENŢIE: Christian Klien l-a înlocuit pe Sakon Yamamoto în concursul F1 Champ pentru Marele Premiu al statului Singapore în a cincea grupă valorică.

Via | Hispania Racing

Comentarii (2)

  • alte schimbari pt admin
    la lotus nu au fost modificari?????????????????????
    0 1
  • bravos
    Ba da. Dar ce conteaza?

    Bine ca a fost bagat Klien in pilotii de la grupa 5 si cu aceasta ocazie toti pilotii din Grupa 5 selectati in echipa au fost deselectati automat ...

    Eu mi-am facut echipa de ieri si astazi la 11 am plecat la BCR Open Tennis.
    Cand m-am intors am vazut ca la Practice1 si Practice2 am luat 0 puncte pe Grupa 5 deoarece mi-au fost deselectati pilotii.

    Chiar nu se poate face nimic ca astfel de "intamplari" nefericite sa nu se mai intample????
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru