OFICIAL: Klien va concura în locul lui Yamamoto în Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.11.2010
Hispania Racing a anunţat oficial că Sakon Yamamoto va fi înlocuit pe tot parcursul Marelui Premiu al Braziliei de Christian Klien.

Hispania Racing a anunţat vineri o nouă schimbare în linia de piloţi, Christian Klien urmând să-l înlocuiască pe Sakon Yamamoto în Marele Premiu al Braziliei.

Echipa spaniolă nu a explicat motivele pentru care a luat această decizie, însă Klien s-a declarat încântat să fie coechipierul lui Bruno Senna la Interlagos.

"Sunt incitat să vin în Brazilia, unde am mai concurat de două ori, ultima oară în 2005, şi unde am obţinut rezultate bune. Circuitul este foarte provocator şi concurăm în sens contrar acelor de ceasornic, ceea ce va fi dificil pentru gât. Există multe viraje lente şi linia dreaptă de la start-sosire, unde sunt posibile viteze mari. Sunt foarte fericit să obţin a doua oportunitate pentru un nou Mare Premiu şi sper să avem un weekend bun cu rezultate pozitive", a declarat el.

Klien este la a doua cursă din acest sezon, după ce l-a înlocuit tot pe Yamamoto în Marele Premiu al statului Singapore, sub pretextul oficial că japonezul a avut o toxi-infectie alimentară.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru