OFICIAL: Mercedes lansează noul monopost în 21 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.02.2012
Mercedes a confirmat că va lansa noul monopost pentru sezonul 2012 în dimineaţa zilei de 21 februarie în paddock-ul circuitului de la Barcelona.

Mercedes AMG este singura echipă de top care a decis să amâne lansarea noului monopost până la a doua sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 21-24 februarie pe circuitul de la Barcelona.

Germanii au confirmat marţi planurile pentru lansarea noului monopost W03 şi, conform aşteptărilor, au optat pentru o lansare fără fast în faţa garajului echipei din paddock-ul circuitului de la Barcelona. Evenimentul va avea loc marţi, 21 februarie, cu începere de la ora 09:20 (ora României), cu numai 40 de minute înainte de începerea sesiunii de teste.

De asemenea, Mercedes AMG a confirmat şi programul testelor de la Barcelona: Michael Schumacher va urca în cockpit marţi şi joi, în timp ce coechipierul său Nico Rosberg va culege primele impresii despre W03 miercuri şi vineri.

Mercedes AMG a participat la prima sesiune de teste din această iarnă de la Jerez cu monopostul din sezonul precedent pentru a obţine date în special despre comportamentul noilor pneuri Pirelli pentru sezonul 2012.

Via | Mercedes AMG

Comentarii (3)

  • sa-i vedem nasucul
    16 0
  • In sfarsit
    voi vedea si noua ,,masinuta'', ca au amanat atata timp poate fi in defavoarea lor, insa poatea fost o amanare ,,calculata''. Poate au vrut sa vada ce scot rivalii mai intai. Oricum, sper sa faca o figura ceva mai reusita Kaiser-ul, decat anii trecuti.
    16 1
  • rabdare
    Kaiser-ul e in crestere de forma, si metoda mai buna de a intelege pneurile e sa pastrezi masina de anu trecut ca numitor comun si sa analizezi rezultate. daca schimbi si ma sina si pneurile nu pori fi sigur de analiza fiindca nu stii ce si cum influentiaza.
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru