OFICIAL: Whitmarsh este noul presedinte al FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Martin Whitmarsh a fost confirmat oficial in functia de presedinte al FOTA, in timp ce Stefano Domenicali a preluat postul de vicepresedinte.

Formula One Teams' Association, organizatia echipelor din Formula 1, a anuntat marti noua structura de conducere pentru sezonul 2010.

Intrucat Luca di Montezemolo si-a anuntat anterior intentia de a se retrage din functia de presedinte, rolul acestuia a fost luat de Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren Mercedes.

De asemenea, Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari, a fost numit vicepresedinte al FOTA, in timp ce Christian Horner, seful Red Bull Racing, a preluat functia de conducere in grupul de control al Regulamentului Sportiv. Singurul membru FOTA care a ramas in functie este Ross Brawn, seful Mercedes GP urmand sa conduca in continuare departamentul tehnic al organizatiei.

In plus, FOTA a confirmat prin intermediul unui comunicat de presa ca toate echipele prezente pe grila de start a sezonului 2010 fac parte din FOTA, grupul afirmand ca va continua munca inceputa la finalul anului 2008 pentru imbunatatirea spectacolului din Formula 1.

Via | FOTA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru