OFICIAL: Yamamoto, pilot de teste la Hispania Racing in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Sakon Yamamoto a fost numit pilot de teste al echipei Hispania Racing pentru sezonul 2010 si va participa in sesiunile de antrenamente de vineri.

Hispania Racing a decis sa beneficieze de experienta unui fost pilot de Formula 1 pentru a continua dezvoltarea monopostului pentru acest sezon, in contextul in care atat Karun Chandhok, cat si Bruno Senna sunt debutanti in aceasta competitie.

In acest sens, echipa cu sediul in Spania a semnat un contract cu Sakon Yamamoto, care va concura in cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marilor Premii in calitate de pilot de teste si de rezerva.

“Este fantastic sa fac parte dintr-o noua echipa si sper sa fiu capabil sa obtin date folositoare in zilele de vineri pentru pilotii de curse. Am vazut cat de mult se dedica toata lumea, iar eu simt acelasi lucru”, a declarat japonezul.

Yamamoto a participat in 14 Mari Premii de Formula 1 pentru Super Aguri si Spyker in sezoanele 2006 si 2007, iar incepand din 2008 a concurat sporadic in competitia GP2. Astfel, japonezul in varsta de 27 de ani se va reintalni cu Colin Kolles, care i-a fost sef de echipa la Spyker in sezonul 2007.

Via | Hispania Racing

Taguri: Hispania, Yamamoto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru