OFICIAL: Yamamoto rămâne la Hispania până la sfârşitul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.09.2010
Hispania Racing a confirmat că îl va păstra pe Sakon Yamomoto ca pilot titular până la sfârşitul acestui sezon.

Sakon Yamototo a revenit în Formula 1 după o absenţă de trei ani ca înlocuitor pentru Bruno Senna în Marele Premiu al Marii Britanii, iar ulterior a rămas pilot titular în defavoarea lui Karun Chandhok.

Până în prezent, echipa a evitat să anunţe linia de piloţi pentru finalul acestui sezon, însă pilotul japonez a dezvăluit în această săptămână că are locul garantat până la ultima cursa.

În lumina noilor informaţii, Hispania a decis să oficializeze faptul că Yamamoto şi Senna vor concura pentru echipă până la sfârşitul sezonului.

"Cred că ambii piloţi fac o treabă bună. La Spa am avut cel mai bun rezultat în calificări de până acum, iar în cursa timpii lui Yamamoto au fost similari cu cei ai lui Heikki Kovalainen (Lotus) sau Timo Glock (Virgin). Cred că nu avem niciun motiv să facem schimbări", a declarat Colin Kolles, şeful echipei Hispania Racing.

Presa internaţională speculează că Yamamoto a fost inclus în echipa datorită banilor aduşi prin intermediul unor sponsori, iar Kolles a sugerat ca lucrurile decurg bine din punct de vedere al finanţării.

"Situaţia se îmbunătăţeşte cu mai mulţi sponsori.

Aşa cum am menţionat anterior, în F1 ai nevoie de mult sprijin şi asta încercam să obţinem. Evident, acesta este un semn pozitiv, însă trebuie să muncim din greu pentru a obţine cât mai mulţi sponsori pentru 2011", a mai precizat el.

Hispania Racing este cea mai slabă echipa din campionat şi este considerată drept principala "favorita" să părăsească prematur competiţia din cauza dificultăţilor financiare.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru