Petrov va concura la Race of Champions 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.11.2011
Vitaly Petrov va fi al patrulea pilot care va concura în ediţia din acest an a celebrei competiţii sportive Race of Champions, care va avea loc în luna decembrie.

Organizatorii competiţiei Race of Champions au anunţat marţi numele unui nou participant în persoana lui Vitaly Petrov, unul dintre piloţii echipei Renault.

El va deveni în luna decembrie primul pilot de naţionalitate rusă care participa în această competiţie, iar acesta şi-a exprimat satisfacţia că va avea această oportunitate.

"A fost o mare onoare să fiu primul pilot rus în Formula 1, iar acum sunt încântat să devin primul rus care concurează în Race of Champions. Urmăresc evenimentul de mult timp şi ştiu că toţi piloţii susţin că se duc acolo pentru a se simţi bine, însă în acelaşi timp dau tot ce au mai bun în maşini. Nu am concurat niciodată într-un astfel de eveniment cu numeroase schimbări de maşini, dar poate că trecutul meu neobişnuit în cursele pe gheaţă mă poate ajuta. Voi da tot ce am mai bun şi voi vedea ce se va întâmpla", a declarat el.

Petrov va fi acompaniat la Race of Champions de alţi trei piloţi de Formula 1, toţi campioni mondiali: Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi Jenson Button.

Race of Champions va avea loc în perioada 3-4 decembrie pe un circuit amenajat pe stadionul Dusseldorf din Germania.

Via | Race of Champions

Comentarii (1)

  • tare
    Sunt curios, si acolo o sa pocneasca pe oricine incearca sa il depaseasca :)))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru