Piquet a pilotat un Logan la Moscova

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Nelson Piquet Jr. a pilotat la Moscova o masina care a luat startul in Dacia Logan Cup din cadrul Bucharest City Challenge 08.

Pilotul echipei Renault a participat luni la evenimentul "Race of Stars" de la Moscova, in cadrul caruia cei mai talentati piloti rusi din divese categorii ale soprturilor cu motor se intrec pe un circuit acoperit de gheata.

Piquet s-a urcat la volanul unui autovehicul care anterior a participat in Cupa Dacia Logan din cadrul Bucharest City Challenge 08.

Pe o temperatura abientala de -10 grade, brazilianul nu a reusit sa ii faca fata lui Kirill Ladygin, care ulterior a castigat competitia.

"A fost foarte dificil, pentru ca a fost prima mea experienta pe gheata. Nu am mai vazut atat de multa zapada. Anul trecut temperatura a fost mai mare si pe circuit era numai apa, dar nu gheata. Aceasta cursa a fost mult mai buna pentru mine, pentru ca am pierdut numai doua secunde. Mi-a facut placere si sper sa revin anul viitor pentru a castiga aceasta cursa", a declarat Piquet Jr. la finalul competitiei.

Taguri: Logan, Piquet Jr

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru