Ploaia torentiala bulverseaza antrenamentele de la Interlagos

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.10.2009
Ultima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos a fost redusa la numai 18 minute din cauza ploilor torentiale care s-au abatut asupra circuitului.

Previziunile meteorologilor referitoare la vremea de la Interlagos s-au adeverit in aceasta dimineata, cand o ploaie torentiala s-a abatut asupra circuitului cu cateva zeci de minute inainte de inceperea ultimei sesiuni de antrenamente libere.

Din cauza vizibilitatii extrem de reduse si a vantului puternic, elicopterul medical nu poate zbura, motiv pentru care comisarii de cursa au amanat debutul sesiunii.

Ploaia a inundat o buna parte din circuit, unul dintre viraje fiind efectiv sub apa (foto). De asemenea, in centrul de presa de la Interlagos a inceput sa ploua, in timp ce pilotii incearca sa alunge plictiseala: Rubens Barrichello scrie mesaje pe Twitter, in timp ce Lewis Hamilton citeste pe autosport.com ultimele stiri din Formula 1!

Ploaia a slabit in intensitate doar dupa aproximativ 30 de minute, iar comisarii de cursa au decis ca sesiunea de antrenamente sa fie reluata la ora 17:42. Sesiunea se va incheia insa la ora 18:00, asa cum era prevazut initial, astfel ca pilotii vor avea numai 18 minute la dispozitie pentru a efectua tururi cronometrate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru