Presă: Andy Soucek va părăsi Virgin Racing

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Presa spaniolă susţine că Andy Soucek îşi va rezilia contractul de pilot de rezervă al echipei Virgin Racing pentru că nu a pilotat niciodată monopostul britanicilor.

După ce în 2009 a devenit primul campion al competiţiei Formula 2, Andy Soucek a semnat un contract de pilot de rezervă cu Virgin Racing, una dintre clauzele înţelegerii fiind aceea că spaniolul va pilota ocazional monopostul echipei în antrenamente.

Cu toate acestea, Virgin Racing nu a respectat termenii contractuali în primele 12 etape ale sezonului, motiv pentru care Soucek este decis să părăsească echipa.

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de publicaţia spaniolă AS, care susţine că Soucek a contribuit cu aproximativ un milion de euro la bugetul echipei prin intermediul unor sponsori. Sursa citată menţionează că Soucek a demarat deja negocierile pentru a deveni pilotul de rezervă al unei alte echipe, iar o altă opţiune este să concureze pentru o echipă din GP2.

În vârstă de 25 de ani, Soucek a fost foarte aproape de a deveni pilotul de rezervă al echipei Williams în urma unui test efectuat pentru echipa britanică în luna decembrie a anului trecut.

În cele din urmă, britanicii l-au desemnat în acest rol pe finlandezul Valtteri Bottas, iar Soucek s-a reorientat spre Virgin Racing.

Via | AS

Comentarii (1)

  • andrei
    echo
    ; echo "test-----------------------------------------------------------------------------test---------------------------------------------------------------------------";
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru