Presă: Boullier ar putea pleca de la Lotus la Force India

de Daniel Popescu
Luni, 16.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa internaţională susţine că Eric Boullier ar putea pleca de la Lotus la Force India, însă francezul a negat că şi-ar fi dat demisia din funcţia de şef al echipei britanice.

Va pleca Boullier la Force India? O păsărică mi-a şoptit că da.

Anthony Rowlinson
Redactor-sef F1 Racing
Mai multe publicaţii internaţionale au relatat pe parcursul weekendului că Eric Boullier a decis să-şi dea demisia din funcţia de şef al echipei Lotus.

Anthony Rowlinson, redactorul-şef al prestigioasei publicaţii F1 Racing, a precizat că Boullier urmează să plece la rivalii de la Force India.

"Va pleca Boullier la Force India? O păsărică mi-a şoptit că da. Aceeaşi păsărică mi-a spus anterior că Sergio Perez va semna cu Force India", a precizat britanicul pe reţeaua de socializare Twitter, referindu-se la faptul că înţelegerea dintre Perez şi Force India a fost cunoscută cu mult timp înainte de a deveni oficială.

Nu am primit nicio ofertă şi nu am demisionat.

Eric Boullier
Sef Lotus
Ulterior, informaţia a fost anunţată şi de germanii de la Bild, care au precizat că au primit veşti din partea unei surse din cadrul Renault.
"Tocmai am auzit că Boullier şi-ar fi dat demisia. Nu mai vrea să fie responsabil pentru haosul de acolo", au precizat nemţii, referindu-se la numeroasele probleme de natură financiară ale echipei.

Cu toate acestea, Boullier a apelat tot la Twitter pentru a infirma în mod public informaţiile apărute în presă. "Nu am primit nicio ofertă şi nu am demisionat", a precizat scurt francezul.

Lotus a semnat recent un contract cu Pastor Maldonado pentru sezonul 2014 prin care venezueleanul va aduce la echipă aproximativ 35 de milioane de euro. Situaţia financiară a celor de la Lotus rămâne însă precară, existând informaţii potrivit cărora angajaţii echipei nu şi-au primit salariile la timp în luna noiembrie.

Via Anthony Rowlinson, Eric Boullier, GMM

Comentarii (3)

  • lotus o sa ajunga pe unde e williams si torro rosso..
    1 1
  • Uite ca Force India isi face echipa usor, usor. Sa speram ca vor avea si bani suficienti sa dezvolte monopostul. Force India va avea in 2014 un motor Ferrari. Cred ca trecerea lui Hulkenberg la Force India a fost influentata si de furnizorul de motor, Ferrari. Probabil Montezemolo se gandeste la o linie de piloti germani - Hulkenberg si Vettel. Pariu de pe acum ca Hulkeberg cu acelasi monopost o sa-l bata pe Vettel, pacat ca Ferrari il va transforma in ceea ce a fost si Mark Weber.
    1 0
  • @ferr1

    Force India va avea motoare Mercedes in 2014 ... sau a aparut o stire noua?

    http://en.wikipedia.org/wiki/2014_Formula_One_season
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru