Primele fotografii oficiale cu noul circuit din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.08.2010
Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud au publicat primele fotografii oficiale ale circuitului, pentru a pune capăt speculaţiilor referitoare la anularea cursei.

Presa internaţională a speculat intens în ultima perioadă că organizatorii cursei inaugurale din Coreea de Sud întâmpină reale dificultăţi în finalizarea circuitului din apropiere de Seul.

Programată iniţial pentru această vară, lansarea oficială a circuitului a fost amânată pentru 5 septembrie, iar designerul Herman Tilke a dat asigurări că Marele Premiu al Coreei de Sud se va desfăşura la data programată.

În sprijinul afirmaţiilor sale, organizatorii au publicat luni primele fotografii oficiale ale circuitului. Acestea sugerează că cel puţin două dintre clădiri au fost finalizate, şi anume clădirea dedicată grupului de control al cursei şi şi cea care va găzdui echipamentele echipelor.

Karun Chandhok va efectua la sfârşitul acestei săptămâni o demonstraţie cu un monopost de Formula 1 pe circuit, care la rândul său a fost asfaltat, conform imaginilor. Marele Premiu al Coreei de Sud este programat în weekendul 22-24 octombrie.

Via | KoreanGP

Comentarii (2)

  • Nu ma impresioneaza... Cum am spus, sper sa fie scos din calendar.
    0 7
  • salutare
    astea sunt imagini,uitati-va pe site si vedeti in detaliu circuitul si toata infrastructura!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru