Programul echipelor in testele de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.02.2010
Sase echipe au confirmat pana in prezent numele pilotilor care vor testa in ultima sesiune de evaluare premergatoare noului sezon.

Circuitul Catalunya din Barcelona gazduieste in perioada 25-28 februarie ultima sesiune de teste din aceasta iarna, aceasta fiind ultima ocazie a echipelor de a se pregati pentru sezonul 2010.

Toate cele 11 echipe care au lansat monoposturi pentru sezonul 2010 au confirmat prezenta la Barcelona, iar sase dintre ele au anuntat deja si programul complet al sesiunii.

 

 

 

Iata tabloul pilotilor care vor testa in aceasta saptamana la Barcelona:

 Echipa  25.02.2010  26.02.2010  27.02.2010  28.02.2010
 McLaren  Button  Hamilton  Button  Hamilton
 Mercedes GP  Rosberg  Schumacher  Rosberg  Schumacher
 Ferrari  Alonso  Alonso  Massa  Massa
 Williams  Hulkenberg  Hulkenberg  Barrichello  Barrichello
 Renault  Petrov  Petrov  Kubica  Kubica
 Force India  Liuzzi  Liuzzi  Sutil  Sutil

 

Red Bull, Toro Rosso, BMW-Sauber, Virgin Racing si Lotus F1 Racing nu au confirmat inca programul de teste, in timp ce Campos si USF1 nu sunt pregatite sa testeze pe circuit.

In acelasi interval de timp, Stefan GP va testa cu Kazuki Nakajima pe circuitul Portimao din Portugalia, in ciuda faptului ca echipa din Serbia nu are inca locul asigurat pe grila de start.

Via | Autosport

Taguri: barcelona, teste

Comentarii (4)

  • o sesiune interesanta
    Sesiunea de teste de la Barcelona este cea mai interesanta dintre cele trei alocate pregatirilor, deoarece aici monoposturile vor evolua cu toate imbunatatirile cu care vor incepe prima cursa a sezonului. In plus cele doua echipe (Ferrari si Mercedes GP), care in primele doua sesiuni de teste au pus accent pe fiabilitate si consum de combustibil, la Barcelona vor testa cu preponderenta viteza monoposturilor. Din punctul meu de vedere va fi interesant de urmarit zilele de 26 si 28 02.2010, respectiv, a doua si a patra a sesiunii de teste. Ca simpatizant al lui Fernando incep sa fiu optimist, pentru ca am incredere in competenta si profesionalismul lui Alonso, pentru ca asa cum spune Button fericirea lui Alonso nu aduce nimic bun pentru adversarii sai de pe pista, pentru ca Vettel la randul sau, dupa cum a lasat sa se inteleaga, l-a vazut pe Alonso cu Ferrari ca pe unul dintre principalii sai adversari. Se pare ca Ferrari a reusit din nou un monopost capabil sa se bata pentru titlu, avand in Fernando omul cel mai potrivit ca talent experienta si motivatie.
    0 0
  • mobius
    La Barcelona vom vedea mai mult. Ferrari va lucra inclusiv pentru obtinerea de timpi de calificare. Daca esti optimist e bine, asa sunt si eu, astept cu foarte mare interes bataliile de pe circuite. Nu stiu daca F10 este cea mai rapida astazi, insa in mod cert este una din cele mai complete. Masina este o reusita. Sigur ca da, ca orice monopost trebuie sa evolueze constant pe parcusul unui campionat. Fernando stie sa faca asta foarte bine, va contribui la evolutia ei cu dibacie si tenacitate. Schumacher cred ca va fi principalul oponent.
    0 0
  • Barcelona este un circuit
    unde aerodinamica conteaza foarte mult. Cine este rapid la Barcelona sta bine la acest capitol si isi asigura o prestatie buna pe 12-14 circuite din campionat.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Barcelona
    Datele din teste sunt atat de inselatoare. Cateva exemple mai jos:

    http://www.f1complete.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11669
    http://www.f1complete.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11668
    http://www.f1complete.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11703
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru