Rosberg: "Nu am nimic de pierdut în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Luni, 14.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg promite că va "ataca la maxim" în ultimele şapte curse întrucât nu mai are nimic de pierdut în lupta pentru titlul mondial cu coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.

Esential 53 de puncte este diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in clasamentul general
175 de puncte mai sunt disponibile in sezonul 2015
0.007 secunde a fost diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in calificarile de anul trecut
Nico Roserg a pierdut contactul cu Lewis Hamilton în clasamentul general în urma abandonului tehnic suferit cu numai două tururi înainte de finalul cursei de la Monza.

Aflat la 53 de puncte în spatele coechipierului său de la Mercedes cu numai şapte curse înainte de finalul campaniei, germanul consideră că nu mai are nimic de pierdut şi anunţă că va ataca la maxim în Marele Premiu al statului Singapore de la finalul acestei săptămâni şi în celelalte şase etape.

"Abordez ultimele şapte curse cu atitudinea că nu am nimic de pierdut. Atac la maxim şi în niciun caz nu voi renunţa la luptă.

Am fost la numai câteva miimi de secundă (n.r - 0.007 secunde) şi m-am simţit bine în cursa până când o problemă la volan mi-a stricat weekendul. Ştiu că am ritmul necesar pentru a câştiga aici, aşa că sper la un weekend bun de cursă şi la o şansă de a dezlănţui această fiară argintie la lumina reflectoarelor", a declarat el.

Hamilton nu este însă impresionat de afirmaţiile lui Rosberg şi, pe baza celor două victorii din pole position obţinute pe circuitul de la Marina Bay în 2009 şi 2014, speră să repete prestaţiile şi la finalul acestei săptămâni.

"Am câştigat de două ori aici, de fiecare dată din pole position, ceea ce demonstrează cât de importante sunt calificările. Nu va fi uşor să obţin a treia victorie, departe de mine gândul ăsta. Dar sunt pe un val înalt acum şi voi forţa pentru un hat-trick", a precizat dublul campion mondial.

Hamilton poate egala în Singapore palmaresul de 41 de victorii în 161 de curse deţinut de Senna

Via Mercedes

Comentarii (6)

  • La vorbe goale se pricepe la condus nu prea.
    9 2
  • Corect, nu pierzi nimic......doar titlul :)))
    10 2
  • ce ai mai putea pierde rosberg mai mutl decat ai pierdut?
    9 0
  • serban
    Dar nici nimic de câștigat ... adică n-ai cum să câștigi !
    6 1
  • Mai bine ai grija la locul 2 ca l-ai putea pierde si pe acela.
    3 0
  • lucky70
    Mult noroc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru