Ross Brawn: "Logic ar fi ca Button sa ramana la noi"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Seful echipei campioane mondiale in 2009 spune ca Button nu a semnat inca cu McLaren si ca britanicul se afla inca in negocieri cu Brawn GP.

Ross Brawn sustine ca plecarea lui Jenson Button la McLaren - data ca sigura de o parte din media internationala - nu esta inca pusa la punct. Ba mai mult, britanicul se afla inca in negocieri asidue cu echipa care l-a ajutat sa castige Campionatul Mondial in acest sezon.

"Negocierile cu Button continua, iar informatiile conform carora a ajuns la un acord cu McLaren nu ajuta pe nimeni. As fi surprins daca acest lucru s-a intamplat deja. Cea mai buna solutie pentru el este la echipa noastra, unde s-a format un grup unit in jurul sau. Mutarea logica pentru Button ar fi ca el sa ramana aici, insa logica nu este tot timpul solutia normala", spune Ross Brawn, seful Brawn GP, despre posibila mutare a pilotului care a dus echipa in varful clasamentelor mondiale la prima sau sezon in Formula 1.

Conform informatiilor din presa internationala de specialitate, Brawn GP nu a ajuns anterior la un acord de prelungire a contractului cu pilotul britanic din cauza pretentiilor financiare ridicate ale acestuia.

via | Motorsport.com

 

Taguri: Brawn, Brawn GP, Button

Comentarii (1)

  • Button a semnat deja cu McLaren
    Jenson Button va pilota pentru McLaren Mercedes din sezonul 2010.

    Sursa:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/8363892.stm
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru