Ross Brawn: "Sunt vinovat pentru eşecul Mercedes GP"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.07.2011
Ross Brawn îşi asuma întreaga responsabilitate pentru faptul că Mercedes GP nu este capabilă să câştige curse nici în cel de-al doilea an de existenţă.

După succesele din anii 2000 alături de Ferrari, care au culminat cu titlurile mondiale cucerite de Brawn GP în 2009, Ross Brawn a vândut echipa de la Brackley constructorului german Mercedes şi l-a convins pe Michael Schumacher să revină în Formula 1 după o absenţă de trei sezoane.

Cu toate acestea, Mercedes GP nu a reuşit să obţină nicio victorie într-un an şi jumătate, iar speranţele pentru acest sezon sunt limitate. Brawn îşi asuma însă întreaga responsabilitate pentru acest eşec şi admite ca a comis câteva greşeli de management.

"Da, am făcut câteva greşeli. Alegerile mele nu au fost întotdeauna perfecte, tranziţia de la Brawn GP la Mercedes a luat prea mult. La fabrica am realizat două proiecte în acelaşi timp: corectarea problemelor cu maşina şi îmbunătăţirea structurii pentru a evita problemele în viitor", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane Bild.

Brawn a obţinut o sumă importantă de bani în urma vânzării propriei echipe către Mercedes, însă susţine că nu va părăsi Formula 1 până când constructorul german nu va deveni o echipă de top.

"Piloţii au făcut o treabă bună şi în acest moment nu pot scoate mai mult din maşină. Vom recolta recompensele în viitor. Cu siguranţă, eu şi familia mea suntem asiguraţi din punct de vedere financiar, dar nu mă voi opri până când Mercedes nu va câştiga din nou curse", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Brawn, Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru