Ecclestone, jefuit în faţa casei sale din Londra

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.11.2010
Bernie Ecclestone şi prietena sa au fost jefuiţi în faţa propriei lor case din Londra de o bandă de hoţi care au obţinut ceasuri şi bijuterii în valoare de 200.000 de lire sterline.

Bernie Ecclestone se intoarcea acasă împreună cu prietena sa Fabiana Flosi în momentul în care au fost abordaţi de patru hoţi chiar în faţa casei sale din sud-vestul Londrei.

Aceştia au furat ceasurile şi bijuteriile purtate de cei doi în acel moment, prejudiciul creat fiind estimat de presa britanică la aproximativ 200.000 de lire sterline. În plus, în urma incidentului, Ecclestone a căzut la pământ după ce a fost lovit la cap şi a avut nevoie de o zi de spitalizare pentru a-şi trata rănile, însă prietena să nu a fost rănită. Hoţii au reuşit să fugă cu bunurile lui Ecclestone înainte ca poliţia să-şi facă apariţia la locul incidentului.

"Am fost chemaţi în urma unui telefon care a raportat că un bărbat şi o femeie au fost jefuiţi miercuri noapte în sud-vestul Londrei la ora 22:30. Bărbatul în vârstă de 80 de ani a fost transportat la un aspital din vestul Londrei pentru tratarea unei răni minore la cap. Femeia nu a fost rănită. În acest moment se crede că o cantitate de bijuterii a fost furată, dar nu putem oferi amănunte despre lucrurile furate.

Până în acest moment nu a fost făcută nicio arestare, iar cercetările continuă", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei londoneze pentru publicaţia Daily Mail.

Ecclestone a mai fost victima unui atac similar petrecut tot în Londra în urmă cu 4 ani, când mai mulţi hoţi au încercat să-i fure un Mercedes.

Via | Daily Mail

Taguri: Ecclestone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru