Un român a furat 200 de kg de şuruburi de pe circuitul de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.05.2011
Un român a fost condamnat la patru luni de închisoare după ce a furat 200 de kilograme de şuruburi care urmau să fie folosite la asamblarea tribunelor de pe circuitul stradal de la Valencia.

Organizatorii Marelui Premiu al Europei au început deja lucrările pentru amenajarea circuitului stradal de la Valencia, care va găzdui o cursă de Formula 1 la sfârşitul lunii iunie.

Planurile acestora au fost date însă peste cap de un român care a furat 200 de kilograme de şuruburi după ce a pătruns într-o zonă interzisă în care erau depozitate materiale de construcţii. Bărbatul a fost prins ca urmare a faptului că a transportat şuruburile cu un cărucior de supermarket, fiind identificat rapid de poliţia locală în cartierul Nazaret.

Adus în faţa justiţiei, românul a fost condamnat la patru luni de închisoare, pedeapsa fiind redusă de judecător de la şase luni pentru câ infractorul şi-a recunoscut fapta.

Potrivit anchetatorilor, valoarea de piaţă a celor 200 de kilograme de şuruburi este de numai 600 de euro.

Via | Gândul

Comentarii (32)

  • Sunt mindru ca sunt roman !
    29 7
  • :( :( :( :( :(
    19 2
  • Marius
    reducerea pedepsei
    Adus în faţa justiţiei, românul a fost condamnat la patru luni de închisoare, pedeapsa fiind redusă de judecător de la şase luni pentru câ infractorul şi-a recunoscut fapta.
    Deci i-au redus pedeapsa dela 4 la 6 luni, interesant...
    12 25
  • =))
    =))
    Sunt curios cat isi imagina el ca valoarau suruburile alea. Off off ... Doamne , mare iti este Gradina ... si multi sar gardul :))
    Sunt curios daca l-au prins dupa un "high speed chase" :))
    20 2
  • :)
    @theo55 esti bun de facut praf de pusca tu..
    9 9
  • Excomunicatorul
    :)
    Trecand peste greseala de tipar probabil i-a fost redusa de la 4 ani,evenutal,la 6 luni,aceasta intamplare m-a facut sa rad de prostia unor oameni.

    ...200 de kilogram de suruburi...cine mama dracu fura suruburi????
    12 4
  • :))
    banuiesc ca i sa confiscat si carucioru de supermarket.....
    si apai ne mai miram ca toti europeni ne spun tigani.......hai sa fim seriosi....
    25 de ani de puscarie merita.........hotii drecului.......
    daca nu sti sa furi......nu fura....
    19 0
  • Excomunicatorul
    :)
    Imi cer scuze,n-a fost greseala de tipar.

    Tzenule "daca nu sti sa furi.....nu fura....." :))...Tipic romanesc
    10 2
  • @Marius: reducerea pedepsei
    Pune mana pe-o carte de gramatica, mai si strigi in gura mare....
    8 1
  • Erata
    Acel asa zis roman era TIGAN. Nu inteleg de ce va place sa ne asociati identitatea cu specimenele alea migratoare. Imi scuzati xenofobia, dar asta e realitatea.
    21 2
  • Ala a facut prostia sa fure in Spania. Dar ce ne facem cu astia ai nostrii ca nu se limiteaza la nimicuri si nu primesc nici macar 6 zile...
    9 1
  • suruburi
    Eu cred ca asta o auzit ceva de circuitul de langa Brasov si a vrut sa aduca suruburile acasa, sa dea si el o mana de ajutor :)
    15 0
  • iee
    Al doilea roman in culisele F1 dupa Miki ?
    23 0
  • Tare ! =))))))))
    8 3
  • atâta prostie în țara asta, aceiași stire in adevarul


    http://www.adevarul.ro/actualitate/romani_in_spania/arest-circuit-formula_1-furt-roman-suruburi-valencia-spania_0_475152631.html#comment


    dar cum astea nu stiu pe ce lume traiesc, au bagat ricardo tormo in loc de circuitul stradal de la valencia
    3 1
  • romanu' daca ar putea ar fura si turnul eiffel ;))
    13 0
  • @TZENU_BMW
    ,,DACA NU STII SA FURI NU FURA"

    Si ce insinuezi prin aceasta ?

    Daca stii sa furi , fura ?
    De asta ne merge asa noua romanilor, datorita unor specimene din patria noastra, care ne schimba imaginea tarii, iar cei de la conducere, fac la fel ca persoana in cauza, numai ca nu fura de 600euro, fura de 600.000.000.000.000.000.000.000.000 euro !
    9 1
  • @ScorpyonVAG
    daca esti meserias si nu te prinde nime??? de ce sa nu furi......
    cu 600 lei pe luna nu poti trai.....
    nu ma intelegeti gresit.......nu recomand furtul.......
    insa in situati limita poate fi ajutoru de care ai nevoie.......
    children.......
    go to school.....and don't take drugs
    5 9
  • @tzenu
    sa fim seriosi .... cei care tot fura in Romania nu o fac din lipsa, nu din cauza "situatiilor limita" cu care s-ar confrunta. O fac in primul rand pentru ca asta este "filozofia" la care au aderat. Aceasta "filozofie" spune ca banul le va suplini anumite lipsuri (dar atentie) nemateriale, iar daca il castiga prin furt vor da in fata lumii drept "baieti destepti".
    Cel mai rau este ca lumea nu ii condamna cu adevarat (ca doar asa s-ar schimba ceva si in Romania) ci traieste cu speranta sa poata avea ocazia sa faca la fel..... dar n-o mai lungesc, s-ar putea discuta jumatate de an despre asta ....
    9 1
  • o fi fost el ţigan dar dacă noi le spunem în continuare "rromi" , lucru pe care nicio altă ţară nu îl face, toată europa o să îi asocieze cu noi, cu românii!
    @NGK:
    de acord cu tine, ei aderă la filozofia aia din lene!
    le este lene să muncească şi recurg la furt...că e mai uşor!
    10 2
  • @alinusu
    Si aprindem putin lanterna :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gipsy vs http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people

    Deci...nu cred ca noi suntem singurii care folosim "rromi" sau "romi". Mai lasa putin GSP-ul si citeste si altceva.
    4 1
  • danutz
    opinie
    Nu stiu de voi, dar eu m-am saturat pana peste cap de stirile astea cu romani care fura. De parca occidentalii n-ar avea si ei hotii lor. Se dau mari virgine neprihanite si se impusca pe strazi dupa lasarea serii mai ceva ca in Bagdad. Si nu-mi spuneti ca nu stiu ce vorbesc, ca am asistat deseori la batai si impuscaturi prin Londra. Hai sictir cu civilizatia voastra de 3 lulele si cu denigrarea asta disperata a romanilor!
    Eu votez pt iesirea din UE! De cand am intrat in acest lagar sclavagist, suntem din ce in ce mai saraci, dam bir miliarde de euro si nu primim decat cu taraita prin asa zisele fonduri europene. Unde mai pui ca suntem subiect de batjocura la nivel inalt de fiecare data cand un tigan ungur vrea sa castige alegerile in Franta si mai suntem tinuti si la usa Schengen-ului ca ultimele parasute de pe centura. Iar acum 2 zile au scos din legalitate si leacurile naturiste!
    Stiu ca n-are legatura directa cu subiectul, dar acest popor tace si sufera si inghite la nesfarsit o ocupatie straina in timp ce ea se face ca ne ajuta si ne improasca cu noroi cu fiecare ocazie care se iveste!!!!
    8 0
  • Cazare/masa...gratuite...
    Asta a vrut sa-si asigure omu, de-acu 4 luni sta linistit, nu mai are de platit chirie :)
    7 0
  • ????
    SI care e problema? Va plati pt ce a facut! Problema celor care se simt lezati e sa se intrebe de ce ala a ajuns sa faca asta.De ce ne pleaca oamenii de valoare din tara nu se simte nimeni lezat? Lezati ar trebui sa ne simtim cu totii ca trimitem in functii de conducere ,cat si in Parlamentul European adevaratii hoti si incompetenti care cu toate ca au cat pt. 3 generatii continua sa fure,ca deh asa e la moda! Problema astora e ca ei nu platesc,ei scapa intotdeauna! DE EI AR TREBUI SA NE FIE CEL MAI RUSINE!
    2 0
  • @dpp
    scuza-ma daca te-am jignit cu ce am scris mai sus!:))
    1 0
  • @alinusu
    Ti s-a parut ca m-am simtit jignit? Daca asta ai inteles tu din comment-ul meu....deja imi pare rau pentru tine. Vroiam sa iti urez sa mai citesti o carte...dar vad ca deja esti ocupat cu spartul semintelor in fata blocului , si imi este putin frica sa nu faci cornete din paginile cartilor. Presupun ca esti genul de om care este revoltat de faptul in Italia suntem facuti "hoti" si "violatori". Fix aceeasi chestie o faci si tu....daca poti sa intelegi asta , bine , daca nu ... asta e.
    Morala : Citeste o carte!
    2 0
  • am crezut că te-am jignit, pentru că te văd revoltat;
    sau poate este o manifestare a oamenilor culţi, pe care eu nu o cunosc.
    stai liniştit cărţile sunt în siguranţă şi nici nu stau la bloc.
    eu nu am nimic cu voi, ţiganii, care sunteţi ok şi munciţi, sunteţi artişti etc.
    cu ceilalţi am ceva!
    sper că nu mai eşti aşa de supărat acum!:D
    1 0
  • @alinusu
    "eu nu am nimic cu voi, ţiganii" . Am lasat de inteles ca sunt de etnie rroma? In tarile mai evoluate se studiaza "Reading Comprehension" la scoala.Poate ar trebui sa arunci o privire peste manualele alea , ca se pare ca ai mare nevoie . Deja discutia , despre intelesul peiorativ al anumitor cuvinte , fiind lipsita de sens.
    2 1
  • "Reading Comprehension" , iar ma iei cu cuvinte din astea elevate,carora eu nu le stiu sensul?:))
    sa inteleg ca ti-ar fi rusine sa fii tigan...esti putin rasist!
    "Internet: we are all tough guys here!"
    1 1
  • Mircea
    @Dpp
    De ce le spui "de etnie rroma" ? M-am saturat sa se mai asemene denumirea cu "etnie romana" ...sa le spunem tigani si punct !
    3 0
  • Cica Marius...
    Ma cheama Marius
    Buna ziua, deci s-a redus pedeapsa de la 4 luni la 6, dupe cum reiese din text "românul a fost condamnat la patru luni de închisoare, pedeapsa fiind redusă de judecător de la şase luni pentru câ infractorul şi-a recunoscut fapta."

    Prietene esti mai prost decat usa pe care o inchizi in fiecare zi, esti asa de prost ca merita sa se inventeze bancuri cu Marius (gen Chuck Norris), esti asa de prost incat parintii te duceau la piata in fiecare zi si iti ziceau ca te duc la teatru.
    3 0
  • "infractorii din Occident"
    Intradevar,in Occident exista hoti/infractori,dar acestia,spre deosebire de cei din Romania,se limiteaza la furtul de bani,ceasuri,bijuterii,masini,nu la fier vechi sau suruburi =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru