Toro Rosso, multumiti de noua masina

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.02.2009
Franz Tost sustine ca este multumit de noul monopost al Scuderiei Toro Rosso pentru sezonul 2009, care va fi testat in premiera saptamana viitoare in Italia.

Noul monopost al Scuderiei Toro Rosso pentru sezonul 2009 va fi testat pentru prima oara pe circuitul Adria din Italia la inceputul saptamanii viitoare, potrivit programului confirmat miercuri de oficialii echipei.

Publicatia Auto Motor und Sport avanseaza data de 4 martie ca zi oficiala de teste, desi echipa nu a confirmat oficial aceasta informatie.

Franz Tost, seful Scuderiei Toro Rosso, a declarat ca este multumit de constructia noului monopost, in ciuda unor probleme la suspensia spate. "Noul sasiu arata bine. Sunt foarte multumit de ceea ce s-a realizat pana acum. Trebuie sa fim optimisti, dar ne vom face o parere mai buna la Barcelona", a declarat italianul.

Toro Rosso va utiliza in 2009 monopostul construit de Adrian Newey pentru Red Bull Racing, echipa cu sediul la Faenza fiind insa nevoita sa faca modificari pentru implentarea motorului furnizat de Ferrari, intrucat Red Bull utilizeaza un motor Renault.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru