Trulli: "Toyota trebuie sa obtina rezultate in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Jarno Trulli a admis ca Toyota trebuie sa obtina rezultate convingatoare in sezonul 2009 pentru a-si justifica prezenta in Formula 1.

Dupa retragerea constructorului Honda din Formula 1 au aparut numeroase speculatii legate de prezenta celor de la Toyota in competitie.

De altfel, cu ocazia lansarii noului monopost pentru sezonul 2009, Toyota a insinuat ca obtinerea unei victorii in acest an este vitala pentru mentinerea constructorului japonez in F1.

Jarno Trulli, pilotul exponential al echipei din ultimii ani, a admis ca actuala situatie economica poate fi un factor decisiv in decizia celor de la Toyota de a continua sa concureze in Marele Circ. "Trebuie sa fii puternic pentru a fi capabil sa continui in Formula 1. Asta nu se aplica doar noua, ci tuturor", a declarat italianul pentru publicatia online PlanetF1.com.

"Cred ca Toyota a intrat intr-o epoca in care echipa are suficienta experienta si trebuie sa oferim rezultate. Toata lumea lucreaza in aceeasi directie si dupa rezultatele bune de anul trecut obiectivul nostru este sa luptam pentru pozitiile de top in acest an".

"Pentru mine si Timo Glock va fi un sezon important pentru ca amandoi vrem sa obtinem rezultate.

Evident, visul meu ar fi sa ofer echipei Toyota prima victorie, la fel de mult precum vrea si Glock. Cred cu tarie ca suntem mai bine pregatiti decat oricand pentru asta".

Taguri: Toyota, Trulli

Comentarii (1)

  • bla bla bla
    Mare papagal italianul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru