Trulli: "Vor exista doua campionate de F1 in sezonul 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Jarno Trulli crede ca in sezonul 2010 vor exista doua campionate distincte in Formula 1 in functie de valoarea reala a echipelor.

Aparitia a patru noi echipe in Formula 1 va aglomera grila de start a competitie si va conduce la formarea unor campionate separate, potrivit declaratiilor facute miercuri de Jarno Trulli.

Italianul crede ca vor exista patru echipe capabile sa lupte pentru trofeul suprem, in timp ce celelalte vor lupta pentru suprematie in plutonul de mijloc.

"Cred ca anul acesta vom avea intr-un fel doua campionate separate. Va fi un campionat pentru cele patru echipe de top - Red Bull, Ferrari, McLaren si Mercedes - care au bugete mari si sunt pregatite inca de anul trecut. Probabil ca Williams va incerca sa fie si ea acolo. Iar restul echipelor vor forma un al doilea campionat, iar noi va trebui sa gasim o cale pentru a castiga puncte", a declarat pilotul echipei Lotus F1 Racing.

Declaratiile sale sunt partial surprinzatoare in contextul in care cei mai multi specialisti anticipeaza ca un astfel de campionat separat va fi format numai din cele patru noi echipe care vor concura in sezonul 2010, in timp ce altele vor constitui un adevarat pluton de mijloc.

Via | ITV

Taguri: Trulli

Comentarii (3)

  • ...
    E nornal ca Trulli sa spere ca se va bate cu Toro Rosso sau cu Force India dar nu cred ca va fi cazul. In opinia mea vor fi 3 grupe. Ferrari, Red Bull, Mercedes si McLaren, apoi Sauber, Williams, Force India, Toro Rosso si Renault si grupa "mica" restul.
    0 0
  • ...
    Va fi ca la motociclism moto gp, moto2 si 125cc :)))
    0 0
  • jenant
    prestatia celor de la lotus si virgin pana acum e mai mult decat jenanta , cred ca au timpi de gp2 nu de f1 ... nu cred ca vor apuca finalul de campionat pe pista , nu mai vorbesc de celelalte doua "perle " usf1 si camposmeta care cred ca nu vor apuca nici inceputul campionatului pe pista nu mai vorbesc de final...
    circul maxmosley in toata splendoarea sa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru