USF1 dezvaluie planurile pentru 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
USF1 isi propune sa stabileasca cat mai curand linia de piloti pentru sezonul 2010, dupa care va aborda toti constructorii din F1 pentru furnizarea motoarelor.

La scurt timp dupa lansarea oficiala a USF1, seful Ken Anderson si directorul sportiv Peter Windsor au dezvaluit planurile pentru 2009.

Prima actiune pe care o vor intreprinde cei doi oficiali va fi sa stabileasca linia de piloti pentru 2010, anul in care USF1 va debuta in Formula 1. Windsor a confirmat in acest sens ca Marco Andretti este unul dintre posibilii candidati.

"Avem un plan concret pentru acest an in care trebuie sa luam toate deciziile. Dar unele decizii vor fi foarte greu de luat acum. Ca echipa, avem un buget pe care il vom cheltui intr-o maniera corecta pentru a ne indeplini obiectivele. Intr-o ordine aleatore, acestea vor fi pilotii, motoarele, locatia din Europa, cladirea de aici si sponsorii".

"Pilotii vor reprezenta un capitol interesant, nu-i asa? L-am mentionat deja pe Marco Andretti, dar nu l-am mentionat pe Graham Rahal. Un alt potential pilot este fiul unui star din America. Sunt multe lucruri de facut si abia astept sa am mai multe intalniri, pentru ca asa vom realiza aceasta echipa.

Pentru ca nu exista un singur individ care sa domine aceasta echipa, ci vom face lucrurile in stilul unei echipe de curse".

Ken Anderson spune ca nu are nicio preferinta in privinta motoarelor pe care le va utilzia USF1, motiv pentru care va trimite scrisori de intentie catre toti constructorii din competitie. "Vom trimite o propunere pentru toti constructorii care exista in prezent in Formula 1. Pentru fiecare constructor din F1 Statele Unite reprezinta cea mai mare piata de desfacere. Singura exceptie este Renault, dar ei au o alianta cu Nissan, asa ca o intelegere ar putea avea sens si pentru ei", a explicat Anderson.

Taguri: USF1, lansare, motor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru