Vergne: "Întreaga echipă vrea să rămân la Toro Rosso"

de Daniel Popescu
Sambata, 08.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne susţine că întreaga sa echipă doreşte să rămână la Toro Rosso şi în sezonul următor, ca urmare a promovării lui Daniil Kvyat la Red Bull Racing.

Esential 2012 este sezonul in care a debutat Jean-Eric Vergne in Formula 1
23 de puncte a acumulat Jean-Eric Vergne in acest an
Jean-Eric Vergne a fost la un pas să-şi piardă locul în echipă după ce în luna august Toro Rosso a anunţat recrutarea lui Max Verstappen, însă promovarea lui Daniil Kvyat la Red Bull Racing a deschis o nouă oportunitate pentru pilotul francez.

Vergne speră ca prin prestaţiile din finalul acestui sezon să convingă Toro Rosso să-i mai acorde o şansă şi susţine că a primit deja semnale pozitive în acest sens.

"Cred că şansele sunt mai mari decât cu o lună în urmă pentru a rămâne la Toro Rosso. Cred că întreaga echipă este dornică să rămân, cred că am făcut o treabă bună împreună. În acest an ar fi trebuit să avem mult mai multe puncte şi cred că cu toţii vrem să continuăm anul viitor şi să mergem înainte pentru a câştiga mult mai multe puncte.

Sunt sigur că monopostul de anul viitor va fi cu adevărat competitiv şi că putem lupta pentru poziţii bune", a declarat el.

Toro Rosso a anunţat luna trecută că are cel puţin patru variante pentru postul lăsat liber de Kvyat. Pe lângă Vergne, echipa îi mai evaluează pe Carlos Sainz Jr, campion în Formula Renault 3.5, Pierre Gasly, ocupantul locului doi în aceeaşi competiţie, şi Alex Lynn, liderul GP3. Principalul avantaj al lui Vergne este experienta acumulată în Formula 1 alături de Toro Rosso.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • ar trebui sa fii pilot la Wiliams in locul lui Masa care nui bun de nimic
    0 9
  • Mai V, uite ca Masa care nu e bun de nimic, e la al doilea loc 3 consecutiv in calificari. La inceputul sezonului a avut probleme si probabil nu ave experienta pe noul monopost fata de Bottas care avea deja un an in echipa, plus tineretea. Eu zic ca daca este la nivelul lui Bottas, inseamna foarte mult la varsta sa.
    0 0
  • In contextul situatiei din clasament, mi se pare stupida promovarea lui Kvyat la RB in locul lui Vergne. Singurul avantaj a lui Kvyat este nationalitatea rusa si sunt sceptic ca va confirma. Mai stupida a fost intentia de a-l indeparta pe Vergne in locul unor debutanti minori.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru