VIDEO: Duel spectaculos între Vettel şi Hamilton în Formula 3 în 2005

de Daniel Popescu
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2005, Sebastian Vettel şi Lewis Hamilton s-au duelat peste şapte minute într-o cursă din competiţia Formula 3 EuroSeries.

Cu doi ani înainte de a debuta în Formula 1, Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au concurat în Formula 3 EuroSeries. Piloţii care ulterior aveau să câştige împreună trei titluri mondiale în Formula 1 au avut parte de un duel spectaculos pe circuitul de la EuroSpeedway Lausitz, luptând timp de peste şapte minute pentru poziţie.

Nu vă vom spune dacă Hamilton a reuşit în cele din urmă să-l depăşească pe Vettel, însă merită precizat că actualul pilot al echipei McLaren avea să devină campion la sfârşitul sezonului.

Comentarii (8)

  • nu numai ca l-a depasit (lucru vazut si in filmulet) dar a castigat ambele curse de acolo! de altfel hamilton a castigat nu mai putin de 15 curse (cel putin una pe fiecare circuit, desfasurandu-se doua manse... iar pe 5 circuite din 10 a castigat ambele manse) si a avut 13 pole-positions! vettel in acel an nu a castigat nicio cursa si nu a plecat niciodata din pole! in anul urmator 2006 hamilton a castigat din postura de debutant GP2 iar vettel a fost invins din nou in F3 de paul di resta cu care era coechipier! traseu ca hamilton in formulele inferioare nu a prea avut nimeni... poate doar senna si schumacher...
    13 2
  • schumi
    In F1 Lewis ii rezolva repede cu o busitura.
    Frumos duelul. As vrea sa-l vad pe Hamilton luptand asa si in F1. Asa, adica fairplay si curat.
    7 8
  • csuli82
    si care e diferenta de varsta intre ei?????
    1 3
  • ce sa spun??? frumos...frumos! Imi pare ca si bicicleta lui Vettel e RedBull. Ar fi foarte misto sa se mai acorde puncte in cursa si pentru astfel de duelari, lupte de genu... caci fiind undeva departe de podium nu prea cred sa vrei sa mai fortezi mai mult decit poate masina ca stii ca esti departe de podium si interesul e cam pierdut. Ramineau la forma de punctaj care a fost si acordau punctele adaugate din prezent pentru duelurile facute de piloti care ofera o lupta frumoasa. Eu cred ca F1 ar deveni mult mai interesanta.
    2 2
  • andrei
    sunt deacord cu aceasta parere... Nu prea mare spectacol ne oferea Vettel cu RBull anul trecut cand domina permanent cu o masina superioara tuturor. Astfel toate echipele ar avea acces la puncte si ar fi un interes deosebit de mare nu doar al pilotilor si echipelor ci si al fanilor. Ar fi frumos ca si echipele mici sa poata acumula puncte, cati ani de-a randul echipele mici ajung la final de sezon far de un punct macar. Nr. fanilor ar creste foarte mult si ar deveni "o F1" contemporana.
    2 1
  • Sebastian il depasea pe hamilton si cand o lua pe exteriorul virjaului ....cat despre rezultatele lui hamillton in acele competitii credeti voi ca mai conteaza ? Vettel este cel mai tanar dublu campion mondial , cu atatea poluri , victorii , recorduri in formula 1 , acolo unde conteaza !
    2 7
  • probabil daca vettel ii avea coechipieri la red bull pe hamilton ori alonso nu avea cum doua titluri
    9 1
  • Probabil daca ii functiona masina cum trebuuie lui Vettel la Valencia castiga ...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru