VIDEO: Hamilton şi Kobayashi vorbesc despre pasiunea de a depăşi

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.07.2011
Lewis Hamilton şi Kamui Kobayashi au discutat la Londra cu fanii Formulei 1 despre motivele pentru care le place să efectueze depăşiri spectaculoase în timpul curselor.

Comentarii (17)

  • haters flame here pls!
    wow
    5 2
  • wow
    ce ati spune de un cuplu: Hamilton-Kobayashi incepand cu anul viitor?? Spun asta din doua motive:
    1. Kobayashi, ca si pilot Sauber-Ferrari, este invitat la Woking, MTC
    pentru discutii/interviu cu fanii/angajatii McLaren
    2. Button tot evita sa isi prelungeasca contractul cu McLaren incepand cu
    2012 si o tot lungeste cu texte ca vrea sa se bucure de prezent....

    Cred ca ar fi un cuplu perfect, avand in vedere ca dupa Hamilton, Kobayashi este, dupa parerea mea, al doilea pilot de pe grila ca si agresivitate/depasiri

    Ce spuneti?? Credeti in aceasta ipoteza?
    12 3
  • webster
    @kane
    Meeting-ul din ciclul FOTA Fans Forum s-a tinut la Woking din 2 motive :
    1) precede marele premiu al Angliei
    2) Martin Whitmarsh este unul din presendintii FOTA si este vorba si de imagine.

    Prticipanti la acest eveniment au fost: Martin Whitmarsh, Ross Brawn, Graeme Lowdon-Virgin Racing,Robert Fernley-Force India , James Allison-Lotus Renault, Paul Monaghan-RBR, Lewis Hamilton, Kamui Kobayashi-Sauber F1

    Fota Fans Forum s-a inceput la Montreal ( a precedat cursa ) apoi a fost in Anglia iar pe 7 sept va fi in Italia.
    9 1
  • Firestarter
    @KaNe
    "1. Kobayashi, ca si pilot Sauber-Ferrari, este invitat la Woking, MTC
    pentru discutii/interviu cu fanii/angajatii McLaren" ---> Esti varza bai KaNe.
    3 10
  • webster
    FOTA Fans Forum - Montreal
    daca tot va intereseaza aveti aici link-ul pt Montreal
    http://www.youtube.com/watch?v=a5yQQiVwOEE&feature=mfu_in_order&list=UL ( sunt 3 filmari interesante )

    http://www.youtube.com/user/speedmerchantsmedia ( intalnirea de la Woking - gasiti acolo alte imagini interesante )
    5 0
  • @firestarter
    bine ca esti tu "destept" mai desteptu' lu' peste care-o-i mai fi si tu. Daca citeai mai atent, am zis ca este doar o presupunere personala. N-am nici un habar ca este intalnirea lu' peste. Si de ce nu ar putea fi adevarata?? SI ce am presupus eu, poate fi atat de imposibil? Vezi-ti lungul nasului si lasa-ne in pace.....
    9 4
  • @firestarter
    putzina diplomatie nu-ti strica, sau esti euforic caci ti-a venit Prodigy
    9 2
  • Andrei Alexandru
    @McLaren
    Daca vine Koba la McLaren il bate pe Hamilton de nu-si vede fulgii. Poate in primele 2 curse Koba nu o sa fie avantajat, dar dupa ce invata monopostul si cum sa-l foloseasca, Hamilton are tot timpul sa-si pregateasca scuzele. O sa fie ca in 2007 dar fanii McLaren vor da vina pe setarile care il lipsesc lui Hamilton. Oricum ar fi super sa vina Koba la McLaren. O sa-mi vedem pe Hamilton umilit la fiecare cursa de un amator LOL.
    6 9
  • andrei alexandru
    aberezi...nu ai cum sa afirmi asa ceva fara sa stii cat de bine merge koba pe mclaren...asa ziceau anumiti viteji despre button la venirea lui si uite ce face e constant in spatele pustiului....
    5 3
  • "O sa fie ca in 2007"
    :)) inca te doare mister?? :))
    5 0
  • Andrei Alexandru
    O sa fie ca in 2007. Cu un Hamilton surclasandu-si clar coechipierul .... nu prea mai cred asta. Koba e mai bun si mai bataios ca Alonso. Alonso e prudent si cand prudenta il costa titlul. Sau poate ca nu de prudenta este vorba.
    0 9
  • Andrei Alexandru
    ham-SINGURUL pilot care piloteaza
    Bateti apa-n piua toata ziua aici! Care depasiri la ham-ham!Unde le-ati vazut in afara de panarame in n piloti si abandonuri!Asa stie si Liuzzi! Mare pilot ham asta!Si-n Canada a depasit la greu.Insa un singur lucru nu poate depasi. Propria-i conditie!
    5 6
  • Andrei Alexandru
    mare character ham asta
    In 2007 s-a dus "viteazu" la comisari sa-l parasca pe alonso care luase pole-ul. Cica l-a blocat cateva secunde la boxe! Iar echipa mcliars a fost de partea tuciuriului.Pai cine l-a oprit sa obtina pole-ul inaintea lui alonso?Si uite asa alonso a pierdut un titlu.
    6 6
  • Andrei Alexandru
    daca-mi amintesc mai bine, Alonso s-a plans ca a fost "favorizat" Hamilton, chemat fiind inaintea campionului la boxe, campion care a stat putin la coada. Hamilton a pierdut titlul de necopt. Alonso a pierdut titlul ca desi necopt, Hamilton nu era Fisi.
    1 7
  • Andrei Alexandru
    iti aduci aminte prost. alonso in loc sa plece primul a fost penalizat cu 5 locuri pe grila dupa ce echipa mclaiers i-a dat apa la moara pacaliciului care e SINGURUL au zis ca merg pe mana lui iar apoi pe alonso l-au mazilit.
    4 5
  • mobius
    ei, mazilit ... orice echipa merge pe mana pilotului mai rapid. Alonso sa zica mersi ca nu i s-a cerut sa cedeze pozitia in favoarea coechipierului mai rapid. Orice candidat la titlu are un "daca" al sau. Si era normal sa se mearga pe mana lui Hamilton. Nu conteaza cate titluri ai ci cat de rapid esti momentan. Si Hamilton era mai rapid. Si era doar in anul de acomodare. Adica in anii urmatori urma sa fie si mai bun. Si Alonso stia asta, nu doar Ron.
    5 0
  • cand spui prostii, fi original macar
    hamilton a ajuns din ce in ce mai rapid..intr-adevar..atat de rapid ca nici nu mai vede traficul si parapetii..bietul champion..SINGURUL...
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru