VIDEO: Un tur de circuit la Spa cu o cameră amplasată la nivelul ochilor!

de Daniel Popescu
Luni, 16.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru prima oară în istoria Formulei 1, un pilot a fost filmat pe circuit cu o cameră video onboard amplasată la nivelul ochilor, oferind fanilor o experienţă vizuală inedită.

A trebuit să pilotez cu un singur ochi deschis, deoarece camera îmi bloca celălalt ochi

Lucas di Grassi
pilot de teste Pirelli
Lucas di Grassi, pilotul de teste al celor de la Pirelli, a efectuat recent un test cu monopostul Toyota TF109 din sezonul 2009 pe circuitul de la Spa-Francorchamps, în cadrul căruia a evaluat noile compoziţii de cauciucuri pregătite de producătorul italian pentru 2013. Evenimentul a ieşit însă în evidenţă mai degrabă pentru un experiment inedit realizat de pilotul brazilian.

Acesta a montat o cameră video în dreptul unui ochi pentru ca fanii Formulei 1 să afle cum vede un pilot aflat la volanul unui monopost. Misiunea nu a fost una uşoară, întrucât di Grassi a fost nevoit să concureze cu un singur ochi. "A trebuit să pilotez cu un singur ochi deschis, deoarece camera îmi bloca celălalt ochi, aşa că a fost destul de dificil", a precizat el la finalul turului inedit de circuit.

Comentarii (2)

  • ma asteptam sa se vada mai putin dar chiar se vede f ok
    1 0
  • dasaev
    Nu e chiar la nivelul ochilor , e putin mai sus . Daca ar fi fost la nivelul ochilor s-ar fi vazut ceva in oglinzile laterale .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru