Virgin Racing schimbă structura de conducere a echipei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.02.2011
Virgin Racing a anunţat o serie de schimbări majore în structura de conducere a echipei înaintea începerii noului sezon competiţional.

Virgin Racing a anunţat miercuri la Valencia o serie de schimbări majore în structura de conducere a echipei, care evidenţiază intrarea constructorului auto Marussia în acţionariatul echipei.

Cea mai sonoră mişcare este numirea lui Ian Phillips în funcţia de Chief Operating Officer (COO), după ce acesta a fost anterior director comercial la Jordan, Midland şi Force India. În plus, CEO-ul Graeme Lowdon a fost numit preşedinte al echipei şi va deveni reprezentatul Virgin Racing în Formula One Team Association (FOTA) şi comisia Formulei 1. În acest context, rolul de CEO va fi preluat de Andy Webb, directorul executiv al diviziei britanice a constructorului Marussia.

Din punct de vedere al departamentului tehnic, cea mai importantă noutate este numirea lui Nikolay Fomenko, preşedintele Marussia, în funcţia de director al departamentului de inginerie.

Între timp, John Booth va rămâne în continuare şeful echipei şi directorul drepartamentului de curse. Noile schimbări intră în vigoare cu efect imediat şi evidenţiază atât implicarea constructorului Marussia în echipă, cât şi dorinţa de a înregistra progrese comparativ cu sezonul de debut.

Echipa va lansa noul monopost în 7 februarie la Londra.

Via | Virgin Racing

Taguri: Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru