Webber lansează o cursă de alergare pentru fani în Tasmania

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.10.2011
Mark Webber va organiza în decembrie o cursă de atletism în Tasmania dedicată tuturor fanilor Formulei 1.

După o pauză de trei ani, Mark Webber va organiza din nou la finalul acestui an populara competiţie Tasmania Challenge, aceasta urmând să aibă loc pe parcursul a cinci zile începând din 7 decembrie.

Ca element de noutate comparativ cu ediţiile precedente, Tasmania Challenge va include şi o cursă de alergare pentru fanii Formului 1 care se va desfăşura tot în Tasmania pe un traseu cu lungimea de 6.5 km. Acţiunea are şi un scop caritabil, la fel ca întreaga competiţie organizată de pilotul echipei Red Bull Racing.

"Aceasta este o alergare pentru toată lumea şi reprezintă o oportunitate grozavă pentru oameni să vină în Tasmania, să se implice şi să se distreze. La fel ca şi în Tasmania Challenge, oricine concurează va ajuta la strângerea unei sume de bani în scopuri caritabile în cadrul programului Save the Tasmanian Devil. Aşa că toată lumea va avea o zi grozavă indiferent dacă merge pe jos, cu bicicleta sau aleargă", a declarat australianul.

Tasmania Challenge este un eveniment caritabil anual organizat de autorităţile locale împreună cu Webber.

Pilotul a renunţat la acest program în 2008, în urma unui grav accident de bicicletă, după ce a fost lovit de o maşină pe traseul competiţiei.

Via | Mark Webber Tasmania Challenge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru