Williams: "Putem realiza progrese in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.02.2009
Oficialii echipei Williams sunt increzatori ca pot inregistra progrese vizibile in sezonul 2009, dupa performantele modeste intregistrate in sezonul trecut.

Williams a fost una dintre marile dezamagiri ale anului 2008, echipa britanica terminand sezonul trecut doar pe locul 8, in fata celor de la Honda si Force India.

Pentru 2009, echipa isi propune sa revina la parcursul bun din anii trecuti, iar Kazuki Nakajima, unul dintre pilotii team-ului, crede ca Williams are sanse sa realizeze acest lucru.

"Cred ca avem o sansa mare. Pe circuitele de teste toate echipele sunt foarte apropiate si este inca devreme sa sa facem comparatii in privinta performantelor. Dar in acest moment totul este bine pentru noi si astept cu nerabdare noul sezon", a declarat japonezul.

La randul sau, Sam Michael, directorul tehnic al team-ului, crede ca niciuna dintre echipe nu are un avantaj clar in acest moment. "Anul acesta avem schimbari masive de regulament si, daca ne uitam la testele pe care le-am facut pana acum, nu au fost mai mult de cateva zecimi de secunda intre echipe", a declarat britanicul. "A fost la fel pentru  cele trei echipe care au testat in Bahrain si pentru celelalte care au testa la Jerez.

Nu exista nicio echipa care sa aiba o secunda in fata celorlalte, iar asta ne da speranta ca sezonul va fi foarte strans si competitiv. Dar, in acelasi timp, gasirea acelor doua zecimi de secunda ar face o mare diferenta".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru