Aplicația Waze, oferită cu teme retro din anii 70, 80 și 90

de Alexandru Monenciu, Foto:Depositphotos.com
Miercuri, 20.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebra aplicație Waze anunță trei noi teme retro din anii '70, '80 și '90. Acestea pot fi utilizate numai dacă limba de afișare și ghidare aleasă în aplicație este Engleză, Franceză sau Portugheză.

Disponibilă în 50 de limbi, Waze este una dintre cele mai celebre aplicații de navigare auto din lume. Pentru ca statul în trafic să fie mai plăcut, dezvoltatorii oferă din când în când tot felul de noutăți, de la diverse voci pentru ghidare la teme interesante, numite Moods.

Acum, Waze anunță trei noi teme retro care evocă anii '70, '80 și '90 atât prin imagine cât și prin sunet.

Fiecare include elemente caracteristice acelor vremuri, cum ar fi vocea unui instructor de fitness al anilor '80 sau a unui DJ din anii '70. Mai mult, ghidarea vocală cu aceste voci aduce expresii și intonații specifice.

Totodată, tema anilor '70 permite afișarea mașinii personale pe hartă ca un clasic microbuz Volkswagen acoperit cu flori și simboluri ale păcii.

Trebuie menționat că cele trei teme retro pot fi utilizate numai dacă limba de afișare și ghidare aleasă în aplicație este Engleza, Franceza sau Portugheza.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru