Arhiva stiri noiembrie 2018

Marti, 06 Noiembrie 2018 | Industrie | 2 comentarii

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat peste 280.000 de mașini în primele 10 luni ale anului: SUV-ul Duster se apropie de 200.000 de unități

Uzina Dacia de la Mioveni a produs peste 280.000 de mașini de la începutul anului și până acum, în creștere cu 7.7% comparativ cu perioada similară din 2017.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele teasere cu Nikola Tre: capul tractor alimentat cu hidrogen cu autonomie de 1.200 kilometri apare în Europa în 2023

Producătorul american Nikola a publicat primele teasere cu capul tractor Nikola Tre dedicat pieței europene. Modelul alimentat cu hidrogen va avea o autonomie maximă de 1200 de kilometri și va apărea în Europa în 2023.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Drive test | 22 comentarii

Test Drive Mazda2 1.5 benzină Takumi - Finețuri

An de an, Mazda oferă mici modificări în gama de modele pentru ca produsele pe care le dezvoltă să rămână la un nivel apropiat de cel al rivalilor. Iar Mazda2 nu face rabat de la această regulă. Pentru acest sezon, modelul de clasă mică vine cu mici îmbunătățiri la nivelul caroseriei, plus câteva opționale noi.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: Hyundai i30 N față în față cu Renault Megane RS și Honda Civic Type R

Hyundai i30 N, Renault Megane RS în versiunea Cup și Honda Civic Type R sunt cele trei modele care au fost aștezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele trei Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | General | 7 comentarii

Cele mai căutate mărci auto pe Google: Volkswagen este lider în România, Toyota câștigă în cele mai multe țări

Volkswagen este marca auto pe care românii o caută cel mai des pe Google, în timp ce Toyota ocupă prima poziție în top în 57 dintre cele 171 de tari incluse în statistică.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Industrie

Made in Romania: Kleber lansează noile anvelope de vară Dynaxer HP4 și UHP, care anunță performanțe îmbunătățite pe carosabil ud

Kleber a pregătit o gamă revizuită de anvelope de vară. Noile Dynaxer HP4 și Dynaxer UHP sunt produse la uzina grupului Michelin din Prahova, și spre deosbire de vechile versiuni, oferă performanțe îmbunătățite pe carosabil ud.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să convertească două fabrici pentru producția de mașini electrice: sunt vizate uzinele germane din Emden și Hanovra

Volkswagen vrea să convertească fabricile sale din Emden și Hanovra (ambele în Germania), astfel încât acestea să construiască mașini electrice, potrivit unui plan al grupului ce va fi făcut public pe 16 noiembrie, susține presa germană.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Intern | 4 comentarii

Noul Mercedes-Benz GLE poate fi comandat și în România: SUV-ul producătorului german pleacă de la 65.200 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri pentru noul GLE. În România, SUV-ul producătorului german poate fi comandat fie cu un motor diesel de 245 CP, fie cu unul pe benzină de 367 CP. Cel mai accesibil GLE pleacă de la 65.153 de euro.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Volkswagen dezvoltă un sistem inteligent de management pentru traficul urban: primele teste vor avea loc la Barcelona

Volkswagen va testa la Barcelona un sistem inteligent de management al traficului urban prin ajustarea rapidă a flotelor de taxi-uri și autobuze la cererea existentă și scurtarea timpului de așteptare pentru pasageri.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Investiții în infrastructură: Deutsche Telekom va construi o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Germania

Deutsche Telekom a anunțat că va începe construcția unei rețele de stații de încărcare pentru vehiculele electrice în Germania, prin adăugarea unor cabluri de alimentare la actualele sale "cutii gri". Acestea sunt amplasate în interiorul orașelor și adăpostesc infrastructura de telefonie fixă și de Internet prin cablu a grupului.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Formula 1 | 8 comentarii

Raikkonen propune penalizări mai dure pentru piloți: "În acest fel piloții nu vor mai face prostii"

Kimi Raikkonen consideră că piloții nu ar mai comite greșeli stupide în cazul în care aceștia ar fi penalizați mai dur pentru anumite incidente.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Economic

Ferrari a livrat peste 6.800 de unități în primele 9 luni: cerere în creștere pentru modelele Portofino și 812 Superfast

Ferrari a livrat 6.853 de mașini către clienții săi în primele 9 luni din 2018, cu 7% mai multe decât în aceeași perioadă de anul trecut. Constructorul italian a raportat o creștere a interesului pentru modelele Ferrari Portofino și 812 Superfast.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla Model 3 a devenit cea mai vândută mașina electrică din lume: sedanul american a depășit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică din lume în primele opt luni ale anului și a reușit să surclaseze foștii lideri Nissan Leaf și BAIC EC.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Modele noi

Audi testează viitorul SQ8 pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi prezentat până la finalul anului

Versiunea de performanță Audi SQ8 va fi prezentată până la finalul anului. Cel mai probabil, modelul constructorului german va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sub capotă, nemții vor "ascunde" un V8 diesel de 4.0 litri capabil să ofere 435 CP și 900 Nm.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Mediu | 13 comentarii

Studiu: Mașinile cu motoare diesel Euro 6d-Temp emit în realitate mai puțin oxid de azot decât în testele oficiale

Un studiu recent a evidențiat că toate cele 270 de modele echipate cu motoare diesel Euro 6d-Temp care au fost testate de autoritățile naționale emit mai puțin oxid de azot decât în testele oficiale RDE.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Economic

Germania, afectată de WLTP: Porsche și Audi, cele mai mari scăderi la înmatriculări în octombrie. BMW, Mercedes și Volvo, rezultate pozitive

Înmatriculările din Germania, cea mai mare piață auto din Europa, au avut de suferit în luna octombrie după intrarea în vigoare a noului standard de emisii WLPT. Porsche și Audi au înregistrat cele mai mari scăderi ale înmatriculărilor, în timp ce constructori precum BMW, Mercedes și Volvo au fost “pe plus”.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Primele imagini cu viitorul Porsche 911: modelul sport va fi prezentat la finalul lunii noiembrie

Porsche a publicat o serie de fotografii realizate în timpul testelor cu viitoarea generație 911. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii noiembrie.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Tesla confirmă că este investigată pentru datele de producție ale lui Model 3: "Un verdict nefavorabil poate afecta compania"

Tesla a confirmat că autoritățile americane investighează Tesla pentru posibile raportări false ale producției lui Model 3 și afirmă că un verdict nefavorabil ar putea afecta situația financiară și brandul.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Intern | 2 comentarii

Prețuri pentru noul Mercedes-AMG A35: cel mai accesibil model din gama AMG pleacă de la 47.800 de euro

Mercedes a publicat lista de prețuri pentru noua versiune AMG A35 4Matic. Pe piața din România, cel mai accesibil AMG de până acum pleacă de la 47.838 de euro. Hot Hatch-ul nemților are un motor de 2.0 litri de 306 CP.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie | 2 comentarii

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru