Arhiva stiri noiembrie 2018

Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Intern

Un nou serviciu BMW România: află rapid dacă mașina ta nouă sau second-hand este afectată de verificări tehnice sau chemări în service

Proprietarii de mașini BMW noi și second-hand au posibilitatea de a afla rapid dacă vehiculul pe care îl dețin este implicat într-o campanie de verificări tehnice sau rechemări în service.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

BMW Seria 8 Cabrio, poze și informații oficiale: motorizări de până la 530 CP și 15 secunde pentru plierea plafonului din material textil

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 8 Cabrio, model care va fi disponibil începând cu martie 2019. Clienții vor putea alege între un motor diesel de 320 CP sau un propulsor pe benzină de 530 CP.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Formula 1 | 6 comentarii

Mercedes anticipează că Hamilton va rămâne la echipă și după 2020: "Relația noastră poate dura la nesfârșit"

Mercedes consideră că Lewis Hamilton va rămâne la echipă și după expirarea contractului în 2020, iar pilotul britanic admite că nu are motive să plece în altă parte.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Tehnofuture

Renault despre mașinile autonome din 2030: "Vom desena interiorul ca pe o cabină de avion business class"

Salonul Auto de la Paris ne-a pus față în față cu Anthony Lo, omul care răspunde de designul exterior al gamei Renault și unul dintre autorii celor mai spectaculoase concepte autonome prezentate în 2018. Am discutat despre cum vom putea să organizăm petreceri în mașină și despre mașinile zburătoare.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Modele noi

Seat pregătește un SUV coupe de performanță: spaniolii au înregistrat numele Cupra Terramar

Primul model de sine stătător din gama Cupra, divizia de performanță a producătorul Seat, va fi lansat în 2019. Conform surselor apropiate companiei, noul model ar urma să fie "botezat" Cupra Terramar.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Intern

Noile tarife de referință pentru RCA au fost anunțate: prețul mediu este 790 de lei, în creștere cu 4%

ASF a publicat lista actualizată a tarifelor pentru polițele RCA, iar valoarea medie a acesteia a crescut cu 4%, până la 790 de lei.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Masini autonome

Parteneriat: Volvo și chinezii de la Baidu vor construi mașini autonome pentru cea mai mare piață din lume

Volvo și compania chineză Baidu au ajuns la o înțelegere pentru dezvoltarea comună a mașinilor electrice și complet autonome pentru cea mai mare piață auto din lume. China este așteptată să devină cea mai importantă piață pentru astfel de vehicule, cu 14.5 milioane de unități vândute până în 2040.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Intern | 1 comentariu

Proiectul pentru sancționarea șoferilor care se filmează în timp ce conduc a fost respins: un proiect similar va fi depus peste două săptămâni

Senatul a respins un proiect care prevede sancționarea șoferilor care se filmează cu telefonul mobil în timp ce conduc, însă inițiatorii susțin că vor depune un proiect mai bun peste două săptămâni.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Mercedes-AMG A45, surprinsă în haine de camuflaj: "Drift Mode" pentru noul Hot Hatch de peste 400 CP

Viitorul Hot Hatch Mercedes-AMG A45 a fost surprins în "haine" de camuflaj în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul model pregătit de nemți va fi prezentat în 2019, iar sub capotă vom găsi un motor de 2.0 litri capabil să producă "peste 400 CP".
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Siguranta | 2 comentarii

Polestar 1 a trecut primele teste de siguranță: structura din fibră de carbon a rezistat conform așteptărilor

Coupe-ul hibrid Polestar 1 a trecut de primele teste de siguranță pentru caroseria produsă din fibră de carbon, atfel că programul de testare cu 34 de prototipuri este gata să înceapă.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Mazda a înregistrat pierderi din cauza vânzărilor slabe din ultimele luni: producția a fost afectată temporar de inundațiile din Japonia

Mazda a avut pierderi pe trimestrul al treilea din acest an, unul dintre motive fiind întreruperea temporară a producției ca urmare a inundațiilor din Japonia ce au afectat activitatea constructorului nipon.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Tuning | 1 comentariu

Audi Q8, preparat de ABT: 330 CP și jante de 22 de inch pentru SUV-ul coupe din Ingolstadt

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru noul Q8. Motorul diesel V6 de 3.0 litri dezvoltă acum 330 CP, cu 44 CP mai mult față de versiunea standard.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic | 1 comentariu

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Tesla va introduce un update la funcția Summon: mașinile vor parca singure după ce vor citi instrucțiunile de utilizare

Mașinile Tesla vor fi capabile să găsească singure locuri de parcare și să citească instrucțiunile afișate, în urma unui update la funcția Summon care va deveni disponibil până la finalul anului.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | General | 6 comentarii

Primele exemplare Rolls-Royce Cullinan au pășit pe poarta uzinei constructorului britanic: cel mai scump SUV din lume are un V12 cu 571 CP

Rolls-Royce a anunțat că primele 8 exemplare Cullinan au părăsit uzina din Goodwood și se îndreaptă către cele 8 showroom-uri din Marea Britanie. Primul SUV dezvoltat de producătorul britanic are un motor V12 de 571 CP, tracțiune integrală și patru roți directoare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru