Arhiva stiri septembrie 2018

Luni, 10 Septembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2018: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu a devenit matematic campion după victoria obținută la Iași

Pilotul româno-italian Simone Tempestini a reușit să câștige Raliul Iașului și să-și adjudece astfel al treilea titlu în Campionatul Național de Raliuri cu o etapă înaintea finalului de sezon.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Toyota va reporni fabricile din Japonia în această săptămână: producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic

Toyota vrea să repornească treptat fabricile din Japonia pentru ca producția să revină la normal din această săptămână. Producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi | 2 comentarii

Detalii despre versiunea plug-in hybrid pregătită pentru Volkswagen Passat facelift: autonomie electrică de 70 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Volkswagen Passat facelift va avea un motor pe benzină de 1.4 litri și 156 cai putere și un motor electric de 115 cai putere, în timp ce autonomia electrică va ajunge la 70 de kilometri.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLE: dimensiuni mai generoase, sistem de infotainment nou și instrumentar digital de bord

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLE. Conform vocilor apropiate companiei, noua generație a SUV-ului german va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Președintele Ferrari: “Noul CEO ne va ajuta să construim un viitor cel puțin la fel de bun ca trecutul”

Sub conducerea noului CEO Louis Camilleri, Ferrari are determinarea să fie o companie de succes la fel ca pe vremea fostului șef Sergio Marchionne, potrivit unei declarații făcute de președintele constructorului italian.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern

Programul Rabla: cele 30.000 de tichete suplimentare vor fi disponibile din această săptămână

Ministerul Mediului a anunțat că cele 30.000 de tichete suplimentare acordate în programul Rabla vor fi disponibile începând din această săptămână.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern

Primăria București vrea 7 stații de încărcare pentru mașinile electrice în Sectorul 4: contract cu valoare estimată la 60.000 de euro

Compania Municipală Energetica SA, controlată de Primăria Capitalei, a anunțat că vrea să cumpere 7 stații de încărcare a vehiculelor electrice, pe care să le instaleze în parcările noi ce urmează a fi construite pe raza Sectorului 4 din București.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern | 13 comentarii

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut cu aproape 140%. Volumul mașinilor second-hand continuă să scadă

Românii au înmatriculat peste 28.500 de mașini noi în luna august, în creștere cu 137.86% față de perioada similară din 2017. Trecerea la noul standard WLTP este unul dintre motivele pentru care a fost înregistrat acest salt consistent.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Producție întreruptă: Toyota a oprit fabricile din Japonia în urma cutremurului care a lăsat insula Hokkaido fără curent electric

Un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade Richter forțează fabricile japoneze Toyota să-și întrerupă activitatea. Cutremurul a curmat viața a aproape 40 de oameni și a lăsat două milioane de case fără curent electric.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO Vechea gardă vs. noua gardă: duel pe linie dreaptă între VW Up! GTI și un VW Golf 2 GTI

Un duel interesant între două modele sportive accesibile ale epocii lor: actualul Volkswagen Up! GTI versus un Golf 2 GTI din 1987. Cine câștigă într-o întrecere în linie dreaptă?
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Tuning

Lister LFP: un Jaguar F-Pace modificat devine cel mai rapid SUV din lume

Bentley Bentayga și Lamborghini Urus au reușit să atragă atenția în ultimii doi ani prin versiunile lor supersportive, însă o companie britanică specializată în modificarea modelelor Jaguar le bate cu un F-Pace de 680 de cai putere care reușește 0-100 km/h în doar 3.5 secunde și o viteză maximă de 321 km/h.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Propunere britanică: plăcuțe verzi de înmatriculare pentru mașinile electrificate

Pentru a populariza segmentul electricelor și hibridelor în Marea Britanie, Departamentul de Transport propune implementarea plăcuțelor verzi care să scoată în evidență acest tip de mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu BMW X3 M și X4 M: modificări estetice consistente și tracțiune integrală inteligentă M xDrive

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitoarele X3 M și X4 M. Cele două SUV-uri de performanță au putut fi admirate de publicul prezent la Nurburgring cu ocazia cursei din cadrul Campionatului German de Turisme.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | General

Aston Martin nu uită de propria istorie: showroom londonez dedicat mașinilor clasice

Pentru a promova munca diviziei Aston Martin Works, care produce replici fidele ale unor modele clasice și recondiționează mașinile istorice ale mărcii, britanicii au deschis un showroom dedicat acestei divizii în cea mai scumpă zonă din Londra.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | TV: Underground

VIDEO: BMW a inventat "Orașul M": o utopie dedicată pasionaților de mașini sport

"Unde prea mult este exact ce trebuie". Acesta este motto-ul noului "M Town", un oraș utopic pe care BMW l-a inventat și în care germaniin îi invit pe toți pasionații mașinilor sport.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Siguranta

Testele Euro NCAP: cum sunt realizate și prin ce probe trec mașinile în încercarea de a bifa mult-râvnitele cinci stele

Cu toții știm că testele de siguranță Euro NCAP sunt reperul european când vine vorba de siguranța auto. Cum se realizează aceste teste? Care sunt probele la care este supusă o mașină? Cât este considerat valabil un rezultat? Automarket îți răspunde la aceste întrebări importante.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Modele noi | 5 comentarii

Opel Grandland X primește un nou motor pe benzină: 1.6 litri și 180 de cai putere

Opel a introdus pe Grandland X un motor turbo pe benzină cu capacitatea de 1.6 litri care generează 180 de cai putere și un cuplu de 250 Nm.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Formula 1 | 20 comentarii

Raikkonen, la un pas să fie îndepărtat de Ferrari: Leclerc a devenit favorit să devină coechipierul lui Vettel

Ferrari intenționează să-l promoveze pe Charles Leclerc alături de Sebastian Vettel în sezonul 2019, ceea ce ar însemna plecarea lui Kimi Raikkonen de la echipă, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Studiu: Accelerarea adoptării mașinilor electrice în Europa va afecta numărul locurilor de muncă, inclusiv în România

Constructorii auto avertizează că viitoarele norme de emisii care favorizează mașinile electrice vor avea un impact negativ asupra locurilor de muncă din industria auto, inclusiv în România.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie | 13 comentarii

Volkswagen are noi probleme din cauza Dieselgate: investitorii cer despăgubiri de 9 miliarde de euro pentru că n-au fost avertizați înaintea scandalului din 2015

Grupul Volkswagen se va confrunta săptămâna viitoare cu un proces în care investitorii cer despăgubiri de 9.2 miliarde de euro sub formă de compensație pentru pierderile pe care le-au avut din cauza Dieselgate. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au fost avertizați înainte să izbucnească scandalul emisiilor în septembrie 2015.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru