Arhiva stiri septembrie 2019

Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Mini ar putea lansa un SUV compact: "Trebuie să profităm de cererea mare pentru SUV-uri"

Mini analizează posibilitatea de a lansa în viitor un SUV compact ca urmare a cererii mari în acest segment, chiar dacă constructorul dezvoltă de regulă doar modele de dimensiuni mai mici.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Porsche pregătește o versiune extremă a noului 718 Cayman GT4: constructorul german a demarat testele cu varianta RS

Porsche 718 Cayman GT4 ar putea primi în scurt timp o versiune de top RS. Primul prototip de test a fost deja surprins de fotografi în timpul unei sesiuni în apropiere de Nurburgring.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Industrie | 3 comentarii

Șeful Daimler spune că atingerea emisiilor de CO2 va fi o “provocare semnificativă”: “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere”

Respectarea țintelor europene de emisii CO2 în 2021 va fi o “provocare semnificativă”, consideră Ola Kaellenius, șeful Daimler. “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere,” a spus conducătorul grupului german.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volkswagen lansează o gamă de wallbox-uri pentru a încărca acasă mașinile electrice: versiunea de bază costă 400 de euro

Volkswagen a prezentat o gamă de trei wallbox-uri care pot fi folosite pentru a încărca acasă mașinile electrice. Acestea permit viteze de până la 11 kW, au un preț de pornire de 400 de euro și vor fi disponibile din luna noiembrie.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Șeful Mercedes-AMG despre primul model electric Porsche: "Taycan stabilește noi standarde"

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a fost plăcut impresionat de performanțele lui Taycan, primul model electric Porsche. Reprezentantul diviziei de performanță a ținut să precizeze că noul Taycan stabilește noi standarde în industrie.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Producătorii europeni cer sprijinul guvernelor pentru vânzarea mașinilor electrice: ACEA vrea un plan pentru dezvoltarea stațiilor de încărcare și subvenții pentru clienți

Producătorii auto din Europa cer sprijinul guvernelor pentru promovarea și vânzarea mașinilor electrice. Asociația Constructorilor Auto din Europa (ACEA) vrea un plan pentru dezvoltarea stațiilor de încărcare pe Bătrânul Continent, dar și subvenții pentru clienții care doresc să achiziționeze vehicule cu emisii zero.
Joi, 12 Septembrie 2019 | General

Noul Land Rover Defender este oferit și în versiune Lego: pachetul conține 2.573 de piese și va fi disponibil din 1 octombrie

Specialiștii din cadrul Lego împreună cu o echipă Land Rover au pregătit o surpriză pentru fanii constructorului britanic: o machetă din colecția Lego Technic a noului Defender.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Intern | 6 comentarii

Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut o fisură de 15 metri lungime

Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva nu va putea fi deschis circulației în luna septembrie după apariția unei fisuri de 15 metri lungime și un centimetru lățime din cauza unor probleme la terasament.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Drive test | 12 comentarii

Test Drive Volvo S60 T5 R-Design - Cerc închis

Volvo S60 rămăsese ultimul model din vechea gardă Volvo. Până astăzi. Sedanul de segment mediu a fost complet revizuit, intrând în era modernă a mărcii suedeze. Are însă el șanse să lupte de la egal la egal cu Seria 3, A4, Clasa C, Giulia și Jaguar XE? Analizăm situația în testul de astăzi.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Alpine pregătește modele noi: agilitatea și masa totală redusă vor rămâne valorile de bază ale noilor produse

Thierry Bolloré, CEO-ul Renault, a declarat recent într-un interviu că brand-ul Alpine va lansa noi modele. Oficialul menționează că sugestiile primite din partea clienților au fost cele care au stat la baza acestei decizii.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche nu exclude un succesor pentru 918 Spyder: "Hypercar-urile sunt importante pentru companie, dar trebuie să aducă beneficii în gama curentă de modele"

Oficialii Porsche încă nu au stabilit dacă vor dezvolta un succesor pentru hypercar-ul 918 Spyder, decizia urmând să fie luată până în 2025.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Renault vrea să dezvolte un model electric pentru Europa cu preț mai mic de 10.000 de euro: lansarea ar putea avea loc în următorii 5 ani

Renault anticipează că va putea lansa în Europa în următorii 5 ani un model electric cu un preț mai mic de 10.000 de euro, în momentul în care acesta va genera profit pentru constructor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat modelul electric de circuit Veloster N ETCR: motor electric amplasat central și roți motrice spate

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Veloster N ETCR. Modelul electric dezvoltat de producătorul sud-coreean va concura în 2020 în noua serie de turisme Electric-TCR.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Nissan va lansa un SUV electric în octombrie: modelul ar putea fi bazat pe conceptul IMx

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie un SUV electric care ar putea fi bazat pe conceptul IMx din urmă cu doi ani.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Economic

Înmatriculările de mașini noi au scăzut în România cu aproape 19% în luna august: efect secundar ca urmare a introducerii testelor WLTP

Românii au înmatriculat în luna august 23.117 de mașini noi, în scădere cu 18.81% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul Jaguar XJ: noua generație va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020

Jaguar a publicat un teaser pentru noua generație a vârfului de gama XJ, care va fi produsă începând de anul viitor doar în versiune electrică.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Record mondial pentru cel mai lung drum parcurs de o mașină electrică: 15.000 de kilometri din China până în Germania

Prototipul chinezesc Aiways U5 a stabilit un record pentru cel mai lung drum parcurs de un vehicul electric, după ce a efectuat o călătorie de peste 15.000 de kilometri din China până în Germania pe parcursul a aproape două luni.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Noutăți în gama de electrice Volkswagen ID: nemții vor lansa un model subcompact în 2023 și o versiune de peformanță pentru ID.3 în 2024

Gama de modele electrice Volkswagen va crește rapid în următorii ani. Oficialii producătorului german au anunțat că în 2023 vom face cunoștință cu un model ID de clasă mică, iar în 2024 va fi prezentat un ID.3 de performanță.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Șeful Nissan va demisiona până pe 16 septembrie: constructorul speră să găsească înlocuitor până la sfârșitul lunii octombrie

Șeful Nissan, Hiroto Saikawa, va demisiona din funcție până pe 16 septembrie, în urma scandalului privind compensațiile financiare, potrivit anunțului făcut de președintele companiei. Nissan speră să găsească un nou CEO până la sfârșitul lunii octombrie.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Planurile Opel pentru viitorul apropiat: versiuni electrice pentru Vivaro, Combo și Zafira Life

Opel a anunțat că în 2020 vom face cunoștință cu un Vivaro 100% electric. În 2021, nemții plănuiesc să introducă astfel de versiuni electrice și pentru Opel Combo și Zafira Life.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru